BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Cześć, na wstępie zaznacze, że jestem kompletnym amatorem i prosze o wyrozumiałość oraz porady
W sobote "nastawilem" brewkit ipa coopers'a, zmierzyłem blg i wynosiło 12. Piwo pięknie i donośnie bulgotwało już w sobote oraz całą niedziele. W poniedzialek rurka nie wydawała...
Hej jestem w sumie początkujący, za mną 7 warek. Taka mnie naszła rozkmina, bo obejrzałem nowe 1000IBU Kopyra w którym mówi, że ciężko jest w domu uwarzyć lepsze piwo niż w sklepach (bo są teraz takie dobre). Właśnie degustuję swoją najnowszą warkę (a miałem chwilę przerwy i piłem...
Gra rozpoznana w trakcie drogi na IX Zlot Browar.biz przez ekipę: Banaszek, Dkrasnodębski, Iron, Piecia, Żąleną i Małążonkę, zgłębiona bardziej w drodze powrotnej w zmienionym składzie – Żąleną zamieniony przez Burego Wilka (bardzo korzystny transfer )
W październiku (dokładniej od 1 do 30) zapraszam do skorzystania z dużo tańszych punktów DPD Pickup!
DPD promuje tę formę dostawy i obniżyło specjalnie dla nas stawki na ten rodzaj dostawy.
Browar założyli w 2022 roku Amerykanie, którzy z USA przeprowadzili się do Niemiec by warzyć amerykańskie style piw. Ulokowany został w pięknie zrewitalizowanej dawnej przemysłowo-portowej dzielnicy Roddenkoppel na zachodnim brzegu rzeki Trave. Ze starówki to 2-kilometrowy spacer przez 2 mosty,...