Kraków, os. Teatralne 10 - Świt, ROBAN - sklep z używanym sprzętem domowym

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cez
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.01
    • 1789

Kraków, os. Teatralne 10 - Świt, ROBAN - sklep z używanym sprzętem domowym

Pośród satrych dywanów, pianin, stołów i tosterów mozna kupić troche niemieckich szklanek do piwa, ceramicznych i szklanych kufli, stojaki do podstawek do Erdingera oraz reklamę Heinekena. zakłada sie ja na siebie i paraduje po ulicy dla amatora marki

Nastepna dostawa w grudniu lub w styczniu.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Cez; 2006-10-12, 14:46.
    Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Related Topics

Collapse

• MiroHabry
    Zestaw Piwowara domowego !
    MiroHabry
    Witam , mam na sprzedaż zestaw dla Piwowara domowego , Kocioł Royal Catering 40 l , na kotle było uważone 20 warek , sprzęt sprawny w bardzo dobrej kondycji . Z braku czasu oraz miejsca sprzedaje cały sprzęt widoczny na zdjęciach , dorzucam do tego ok. 500g sody kaustycznej oraz oraz kilka surowców...
    2025-10-06, 18:42
  • heckler
    Morašice, Morašice 12, Pivovar Rauš
    heckler
    Morašice, to mała wioska w Kraju Południowo morawskim. Najbliższe większe miasto to Znojmo, a i do niego będzie ze 25 km.

Rodzinny browarek Rauš znajduje się w przerobionym garażu rodzinnego domu. W sumie jest to dom dziadka, a wnuk Pavel Rauš jest tam piwowarem.
    Bardzo
    ...
    2025-07-02, 11:13
  • kaczka116
    Perun, [Hoplala] Piwo Teatralne
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-02-16, 11:19
  • dadek
    Belgia, Gent, Dok Noord 4B (Hal 16), Dok Brewing Company
    dadek
    Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
    2024-09-19, 02:44
  • Prusak
    Wielka Brytania, Gloucester, Quays Outlet Unit R1 St Anne Walk, Brewhouse&KItchen
    Prusak
    W tytule wątku dałem oficjalny adres, ale lokalu należałoby szukać raczej pod Llanthony Road przy nabrzeżu kanału portowego.
    Duży kombinat z widocznym sprzętem, kuchnią (dań nie próbowałem) i pokaźną ofertą piw, od której moze zakręcić się w głowie, więc już bez nazw wyszczególniam,...
    2024-08-29, 18:47
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...