o tak - tu masz racje - dlatego tez szanownym panom z zagranicy oferującym magiczne euro napisałem - żeby zalicytowali - maja konta na ...... bo z nich do mnie pisali wiec muszą mieć tez polski adres, ja na pewno nie będę ryzykował- dzięki za ino ale sam mam parę samochodów zabytkowych i raz mi wojewódzki konserwator zabytków odmówił wyjazdu na zagraniczny zlot.....
plan budynku browaru
Collapse
X
-
To że części samochodowe znalezione w tym samym miejscu idą Ci za 17-krotność ceny wyjściowej nie znaczy że i plan pojdzie za 17 tysięcy albo nawet że będzie i oferta za wywoławczy tysiąc.
Tego typu plany browarów sprzed 1945 roku jakie kilkukrotnie widzialem na allegro i poza (z tego co pamiętam tak na szybko np Wyszków, Skierniewice, Tomaszów Maz., Lubartów i pewnie jeszcze niejeden by się przypomniał) szły po około tysiąc pln (w dużym przybliżeniu plus-minus).
To tak dla pomocy byś skonfrontował to z ceną minimalną jaką ustawiłeś.Comment
-
A więc miły happyend bo miejce dla tych planów jest właśnie u podnóża Beskidów.
Zwłaszcza ze kilkukrotnie był oferowany jakimś dewizowcom na ibajachPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Related Topics
Collapse
-
Miasto Handlova jest jednym z ostatnich reliktów wydobycia węgla kamiennego na Słowacji. Chociaż w sumie to raczej czas przeszły, ponieważ w pobliskiej kopalni trwa już ''sprzątanie''.
Na każdym kroku można spotkać się z miejscami związanymi z górnictwem. Są też kamienice w jakich...3 Photos-
Channel: Słowacja
-
-
Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Oberursel to nieduże miasto (około 40 tyś. mieszkańców) położone 20 km na północ od Frankfurtu (am Main). Dojazd jest bardzo łatwy dwoma liniami transportu szynowego - pociągami DB lub miejską U3 czyli tramwajo-metrem. W odległości około 400 m od stacji wchodzimy w obręb bardzo ładnej...
-
Channel: Niemcy
-
-
Budżetowy salon sprzedaży Piwosznika, całe 30m od głównej siedziby (w tym samym budynku). Metraż spory, a w nim również spory wybór piw do 10zł.
Tak pisze o nim właściciel:
"Regio ma się odnosić to piw na które raczej w Piwoszniku nie mam miejsca czyli szeroko z fortuna/...-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
2020-11-27, 23:07 -
-
Oficjalne otwarcie browaru Vikštejn odbyło się w piątek 14.08. Do Vitkova dotarliśmy w strugach ulewnego deszczu i niestety byliśmy zmuszeni zmienić nasz misterny plan
.
Wiadomo, że tego typu imprezy to plenerowe święto, a ziąb i deszcz raczej temu nie służą. Dlatego zamiast marznąć...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment