Poszukuję szkła z C.K.BROWAR i SOMA.Albo niech ktoś udzieli mi informacji gdzie można je zakupić?
Poszukuję.
Collapse
X
-
z Somy jeszcze nie ma co kupić jeśli chodzi o szkło.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Kupię szkło browaru Monsters i do grodziskiego
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-07-07, 15:23 -
-
Malutki browar restauracyjny w samym centrum Grenoble zlokalizowany przy wąskiej cichej uliczce.
Pięknie urządzone wnętrze nawiązuje do jego nazwy, jest dużo ozdób morskich (sieci rybackie, ryby, modele statków).
Niewielka instalacja stoi tuż obok baru.
Najwięcej miejsc do...-
Channel: Francja
2025-09-20, 08:56 -
-
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
-
-
Session IPA z alko 4.8%
Chmiele: Mandarina Bavaria, Simcoe, Amarillo, Mosaic, Citra.
Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
Lacing - sporo. Pełne szkło.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy.
Aromat - cytrusy i nuty...-
Channel: Anglia
2025-07-18, 14:35 -
-
Jak w tytule. Tylko browarowe i tylko polskich marek tzn bez produkowanych u nas na licencji.
Mam już chyba dobrą kolekcję 32 sztuki ale nadal w poszukiwanych są np Dog In The Fogg , jakieś 2 czy 3 Perły/Zwierzyńce czy Czas na EB z lat 90ych. Pewnie jeszcze jakieś inne o których już...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment