słuchajcie, pilnie potrzebuję kufla (najlepiej trzy) firmowego Redsa (piwo kobiece,żeby jasne było). Moja kobieta to pije i wierci mi dziure od dłuższego czasu w tej sprawie. Za chiny nie mogę tego znaleźć. Jakby ktoś z forumowiczów mógł coś poradzić to byłbym wdzięczny.
pomocy!
Collapse
X
-
-
arcy napisał(a)
Zauważyłem
A Ty widziałeś kiedyś kufle do Redd'sa??Comment
-
arturros napisał(a)
spoko Panowie, kobietom to obojętne czy to kufel czy szklankaone z resztą (poza paroma wyjątkami) nie rozróżniają tych pojęć
zadajesz się z niewłaściwymi ...........Comment
-
arturros napisał(a)
bardzo przepraszam wszystkie urażone forumowiczkijestem tu nowy, to moje jedyne wytłumaczenie
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
arturros napisał(a)
Adam16, a męska solidarność ? ładnie mnie wkopałeś ! kasuj posta! bo Nasze Panie z forum doprowadzą mnie do bankructwa !Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
Pozdrawiam2025-01-07, 11:23 -
Witam,
Do piwowarstwa domowego wróciłem po rocznej przerwie. Z braku środków wynajmowałem pokój a nie dostałem zgody na warzenie od właścicielki, bo "przecież każdy alkohol w domu robiony to bimber, a ten co go robi to pijus". Sytuacja się poprawiła i zainwestowałem w...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam wszystkich
Chciałbym zacząć przygodę z warzeniem własnego piwa wiec na początek kupiłem podstawowy sprzęt .Parę lat temu na pożyczonym sprzęcie udało mi się zrobić coś z brewkitów zrobił się też cydr . Zawsze to lepsze niż piwo ze sklepu. Ale do rzeczy fermentatory...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam wszystkich serdecznie,
jestem "nowa" na forum i potrzebuje pomocy. Mój narzeczony ma za niedługo urodziny i chciała bym kupić mu szkło do piwa. Ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Szukałam na allegro ale nie ma tam nic, co by mnie zainteresowało. Szukam sklepu...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment