pomocy!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • arturros
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2004.12
    • 7

adam16 napisał(a)
    Czyżbyś wolał postawić po piwie wszystkim forumowym facetom? Albo, albo...
    właśnie, to ile jest tych Naszych Pań na forum? nie żebym był sknerą, no ale wykształcenie ekonomiczne robi swoje

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

Nieważne, ile ich jest. I tak nie masz tyle pieniędzy, żeby je wszystkie napoić
      Ale pracuj nad tym.

Comment

Related Topics

Collapse

• centris
        Potrzebuje pomocy piwowara
        centris
        Cześć,
        Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
        Pozdrawiam
        2025-01-07, 11:23
      • Kwachu1444
        Prawdopodobna infekcja - Pomocy
        Kwachu1444
        Witam,
        Do piwowarstwa domowego wróciłem po rocznej przerwie. Z braku środków wynajmowałem pokój a nie dostałem zgody na warzenie od właścicielki, bo "przecież każdy alkohol w domu robiony to bimber, a ten co go robi to pijus". Sytuacja się poprawiła i zainwestowałem w...
        2020-03-31, 22:19
      • peter267
        Pomocy
        peter267
        Witam wszystkich
        Chciałbym zacząć przygodę z warzeniem własnego piwa wiec na początek kupiłem podstawowy sprzęt .Parę lat temu na pożyczonym sprzęcie udało mi się zrobić coś z brewkitów zrobił się też cydr . Zawsze to lepsze niż piwo ze sklepu. Ale do rzeczy fermentatory...
        2020-01-26, 14:04
      • Grinch
        POMOCY!!! Szkło do piwa
        Grinch
        Witam wszystkich serdecznie,
        jestem "nowa" na forum i potrzebuje pomocy. Mój narzeczony ma za niedługo urodziny i chciała bym kupić mu szkło do piwa. Ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Szukałam na allegro ale nie ma tam nic, co by mnie zainteresowało. Szukam sklepu...
        2018-04-06, 07:32
      • dadek
        Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
        dadek
        Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
        2025-01-12, 19:42
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...