Mam na zbyciu korki z Tych

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

Mam na zbyciu korki z Tych

Mam dwa komplety korkowych podkładek z Tych. Konkretnie tego Pilsnera: http://browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=16870
    W skład kompletu wchodzi 6 korków i metalowe pudełeczko na nie. W zamian wezmę jakiś korek za każde z dwóch pudełeczek, które mam na wymianę.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !
  • tyskikufel
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.04
    • 772

cześć czy masz jeszcze te korki z pilsnera na zamiane a przy okazji czemu nie byłeś na giełdzie w tychach czy masz może podstawki ze starego bowaru w krakowie bo miałeś mi złatwić pozdrawiam

Comment

• Shlangbaum
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2005.03
      • 5828

Wszystko mam Zapraszam na PW z propozycjami

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

Related Topics

Collapse

• P1910
        Porcelanki WH SS - identyfikacja
        P1910
        Cześć,

Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:

1. Czy takie porcelanki występowały...
        2024-12-27, 00:27
      • dadek
        Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
        dadek
        Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
        2022-04-08, 02:05
      • Marcin_M_T
        POSZUKUJĘ TYCH OTO KAPSLI
        Marcin_M_T
        Witam !
        Poszukuję tych oto kapsli ze zdjęć do uzupełnienia moich braków w kolekcji kapsli.Jeśli ktoś by chciał odsprzedać w rozsądnej cenie to bardzo proszę o kontakt na P.W W załączeniu zdjęcia . { zdjęcia pochodzą z internetu NIE SĄ MOJĄ WŁASNOŚCIĄ } Dziękuję za odpowiedź...
        2019-07-05, 21:41
      • bastion
        Łotwa, Aluksne, Talavas Iela 5, Aluksnes Alus.
        bastion
        Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
        W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...
        2024-11-26, 23:29
      • dadek
        Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
        dadek
        Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
        2024-10-23, 01:37
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...