Porządki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • TomX
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 1035

No super, jak mi coś w okolicy al-kaida wysadzi tymi bombami z twojej okolicy, to mi skrzynke piwa jako odszkodowanie wisisz

Comment

• BENYCZ
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2005.09
      • 69

Jak narazie nie slyszalem zeby ktos kogos tymi bombami wyszdzil, ale nigdy nic nie wiadomo Swego czasu myslalem by cos zarobic na tych militariach, ale za bardzo ryzykowne - zarobek nie wielki a i mozna liczyc na jakis wjazd ze strony policji.

Comment

• jasiu_piwosz
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.12
        • 620

Baw się bombami i pociskami a będziesz miał bombowy odlot.
        Znałem gościa który bawił się znależionym granatem i już od tamtego czasu ma tylko jedną rękę.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
          Rafał S, A NZ IPA
          ART
          Miasto było spalone. Ściany z plastobetonu szeptały reklamami chmielu, a neony nie gasły nawet podczas cyberburz. W tym świecie, gdzie każdy łyk może być ostatnim, wszedł Rafał – ultrabiegacz, który pokonał trasę Sahara-Księżyc-Singapur z butelką w plecaku i potężną wolą walki...
          2025-06-16, 20:04
        • ART
          OneMoreBeer.pl
          ART
          Korzystam czasem żeby zdobyć to i owo co nie trafia do dwóch ulubionych sklepów w Opolu.

Siedziba w Wieprzu, wspólny temat z Pintą.

Ceny w porządku, można czasem załapać się na rabat 20%, jeśli coś pójdzie nie tak.

No i u nas coś nie idzie ...
          2025-03-16, 01:10
        • darekd
          Wrowar, Black River
          darekd
          Wrowar to następca browaru Cześć Brat z podwrocławskiego Jelcza-Laskowic. Ruszyli w tym roku.

Oatmeal Stout, 4,6% alk.
          Aromat – słodowy, palony, bardziej kakao niż czekolada a paloność w kierunku kawowych niuansów
          Piana – średnia, nie jest zwarta, nietrwała, szybko całkowicie
          ...
          2024-12-30, 15:42
        • Latarnik
          RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r
          Latarnik
          Smutne, a jednak:

"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)

Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
          RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia
          ...
          2024-12-19, 20:30
        • ART
          2024.12.20 - Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
          ART
          trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby

Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
          Start
          2024-12-20
          Koniec
          2024-12-20
          Adres
          Opole malina
          2024-12-16, 00:21
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...