Witam!Jesli znacie odpowiedz,to z gory dziekuje!Z ktorego roku pochodzi cypryjski browar KEO?
Pomoc w sprawie KEO.
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Seria: "Niech świat pozna Twoje piwo" - receptura piwowara domowego Marcina Bukały
16,5% ekstr.
7% alk.
Aromat - słodowy z nutą delikatnie podsuszonych jabłek, ciut biszkoptowych nut. Z tyłu przyjemny lekki ton chmielu
Piana - umiarkowanie wysoka,...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-05-06, 00:17 -
-
Witam,
Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...-
Channel: Historia
-
-
Leżący w pobliżu granicy ze Słowacją Użgorod, w 2019 roku dorobił się kolejnego mikrusa o nazwie- Yuber. Umiejscowiony jest na skraju miasta w dzielnicy willowej. Do przejścia granicznego jest bardzo blisko, wystarczy z drogi do miasta odbić w boczną wąską drogę.
Browar jest...-
Channel: Ukraina
-
-
Witam proszę o pomoc w identyfikacji butelki z jakiego okresu mogła by pochodzić i czy ta butelka zaliczała by się do kolekcjonerskiej...2 Photos
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Drugi browar w Jablonci nad Nisou oficjalnie rozpoczął swą działalność w listopadzie 2021 roku, a pierwsze piwo miało swą uroczystą premierę dokładnie 16.12.2021. Najlepiej dojechać tu pociągiem do przystanku Jablonec nad Nisou zastávka, skąd 600 m piechotą. Kierujemy się w dół do...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment