Wszystkiego naj.
Próbuję się z Tobą skontaktować Leszku.
Daj znać.
Moja kolekcja kapsli z wypitych piw.
Collapse
X
-
Male podsumowanie 2018 roku.
Dzięki podróżniczce Kasi piłem piwo z dodatkiem jader wieloryba, rivendel ustanowił swój rekord w zdobyciu nowych kapsli ( 70 ) a dzięki Gambrinusowi kolekcja wzbogaciła się o meksykańskie mikrobrowary.
W kolekcji pojawiło się jedno nowe państwo, Mołdawia.
Odkryłem kolejny wspaniały sklep z piwami ( The Foodery ) i choć jest dość daleko to przynajmniej dwa razy do roku się w nim pojawię.
Wysłałem do Polski kilkaset kapsli, dzięki czemu będą środki na przedłużenie Premium i zdobywanie nowych polskich piw.
Na początku roku zakładałem, ze zdobędę około 200 kapsli tak jak rok wcześniej, a jednak wynik jest sporo lepszy, bo 250 sztuk to już jest prawie 5 tygodniowo.
Cala galeria osiągnęła liczbę 4600 sztuk z których 1621 to kapsle z USA.
Mam nadzieje, ze nadchodzący rok będzie równie udany.
I tradycyjnie: Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich piwoszy, piwoszek i kolekcjonerów z browar.bizu!
Leave a comment:
-
Ja, w przeciwieństwie do kolegi Krzysia, który Nowy Rok chce przywitać czymś odświętnym,
będę go witał trzema zupełnie pospolitymi piwami, które właśnie pojawiły się w moim osiedlowym sklepie.
Za to wszystkie maja nowe dla mnie kapsle
Ale żeby nie było, że Sylwester to dla mnie nic specjalnego, mam w odwodzie przygotowany sześciopak "Fear. Movie. Lions", Double IPA ze Stone, które spełnia wszystkie wymogi genialnego piwa
Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2022-05-19, 01:05.Leave a comment:
-
Coś wcześnie mata w tych juesejach święta. W kraju wódką płynącym jeszcze ponad tydzień musimy być grzeczni by prezent dostać
Leave a comment:
-
-
Wczoraj kupiłem choinkę, a dziś już są pod nią prezenty.
W tym roku bylem grzeczny, wiec Mikołaj był hojny.
Podarował mi:
- Ten Fidy Barrel-Aged Imperial Stout, alk. 12.9%
- Dragon's Milk Bourbon Barrel-Aged Stout, alk. 11%
- Third Coast Old Ale - Barley Wine, alk. 10.2%
- Danzig Baltic Porter, alk. 8%
- Arecibo Imperial Oatmeal Milk Stout, alk. 10.3%
- Brigadeuro Breakfast Stout, alk. 7.5%
Pierwsze 4 są w wielopakach więc przydałby się ktoś do pomocy w wypiciu tego dobra!
Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2022-05-19, 01:04.Leave a comment:
-
4600
Dziś liczba kapsli w mojej kolekcji doszła do 4600 sztuk
Zaś liczba kapsli tegorocznych to 250 sztuk.
A ponieważ obie liczby bardzo mi się podobają, to takie już pozostaną do końca roku.
Kolejne kapsle pojawia się w galerii dopiero po sylwestrowej degustacji, piwa są już w lodowce
A to jubileuszowy kapsel:
Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2022-05-19, 01:03.Leave a comment:
-
Dziś wśród kapsli jakie dodałem do galerii pojawił się ostatni w tym roku kapsel od kolegi rivendela.
A zdobył ich dla mnie w tym roku aż 70!
Dwa przerzuty z Polski plus kilkumiesięczne poszukiwania w USA dały taki właśnie wynik.
Zdrowie rivendela!
Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2022-05-19, 01:09.Leave a comment:
-
Na prywatnym kompie mam profil administratora wystarczyło, że za pierwszym razem potwierdziełm "zaufanie " do tej stronki
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Nie mam problemu z otwarciem Twojej strony. Pokazuje mi tylko, że strona nie jest zabezpieczona ale ma to znaczenie tylko gdybym miał podawać jakieś dane.Leave a comment:
-
Czy ma moderatorów? Nie wiem.A ten serwis w ogóle ma moderatorów?
Też z niego korzystam, ma pewne zalety, ale problem jaki wystąpił zgłosiłem moderatorom kilka miesięcy temu.
Bez echa
.
Edit: Dopiero zauważyłem, że Maremali też ma albumy w tym serwisie.
Marek, własna strona też Ci się nie otwiera?
Użyłem standardowego formularza zgłoszeniowego "Kontakt".
Czy forumowicze mogą tu podać czy maja problemy z otwieraniem mojej strona w galerii.Leave a comment:
-
A ten serwis w ogóle ma moderatorów?
Też z niego korzystam, ma pewne zalety, ale problem jaki wystąpił zgłosiłem moderatorom kilka miesięcy temu.
Bez echa
.
Edit: Dopiero zauważyłem, że Maremali też ma albumy w tym serwisie.
Marek, własna strona też Ci się nie otwiera?Ostatnia zmiana dokonana przez kibi; 2018-11-15, 22:52.Leave a comment: