Wookie Jack pyszne, piwo najwyższych lotów.
Jai Alai, Alesmith mermaids red, hop house bardzo dobre
bell's porter i mojo (troche alkohol było czuć może być
southampton słabe (aromat brak smak masło)
Jeszcze speakeasy payback porter, founders stout i avery ipa
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
Mam lekki dylemat.
Polski browar kontraktowy Gzub na razie warzy w Belgii ale kapsla mam ochote dodac do krajowych.
Coraz wiecej problemow z ta cala rewolucja piwna
No ten dzik jest ewidentnie związany z piwami z Brasserie de Bastogne. Jest na każdej ich etykiecie. Nie wiem jednak czy mają to na każdym swoim kapslu, bo dopiero jedno udało mi się skonsumować A że blachy, w odróżnieniu od etykiet, nie zbieram to wylądowała zapewne w pudle po butach. Może komuś kiedyś sprezentuję
Mam lekki dylemat.
Polski browar kontraktowy Gzub na razie warzy w Belgii ale kapsla mam ochote dodac do krajowych.
Coraz wiecej problemow z ta cala rewolucja piwna
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rivendel
Po za tym, zbieram się żeby opisać tegoroczny pobyt w USA. Miejsca, piwa, i sklepy, które poradziłeś. Ale nie wiem w jakiej formie. Chyba nowego tematy to nie będę zakładał.
Wal smialo tutaj, w tym temacie jest wiele opisow sklepow wiec i Twoje sie zmieszcza.
Po za tym, zbieram się żeby opisać tegoroczny pobyt w USA. Miejsca, piwa, i sklepy, które poradziłeś. Ale nie wiem w jakiej formie. Chyba nowego tematy to nie będę zakładał.
Choć mam je od środy to dziś dopiero pierwsze - ALESMITH IPA.
W podzięce mam dla Ciebie piwka dla kapsli.
Są to:
POUTNIK - 12
POLICKA - ZAVIS 12
HUBERTUS -12
SVIJANY - RYTIR 12
NA ZDRAVI
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...
Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku, na której będę dodawał zdjęcia swojej kolekcji, jak również dubli. Strona jest w trakcie przygotowań, jednak z czasem będą pojawiać się na niej kolejne zdjęcia
Leave a comment: