Miłków, Dolnośląskie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Miłków, Dolnośląskie

Jest tam kilka sklepików i 100 metrów od kościoła w stronę Jeleniej Góry jest sklep zaopatrzony w piwko z:
    Viflinga-dwie marki
    Bossa-trzy marki
    Lwówka-trzy marki niepasteryzowane
    sporo piwek z Wrocławia(Brzeska...)
    Masówka też oczywiście.
    Sklep czynny od 8:00-nawet 23:00
    Piwka są w granatach i w półlitrowych butelkach.Ceny przyjazne od 1.10
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2003-08-18, 11:06.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Prusak
    Patrol piwny - Portugalia
    Prusak
    Zastanawiałem się, czy dwutygodniowy pobyt w północnej Portugalii uprawnia do założenia takiego wątku, ale moje skrupuły zostały przełamane, kiedy okazało się, że nikt wcześniej tego nie zrobił.
    Kraj niby wina, z wielkim kobinatem chlania, pardon, degustowania w Viilla Nova de Gaia...
    2025-08-29, 16:53
  • heckler
    Bařice-Velké Těšany, Velké Těšany 21, Pivovar Theodor
    heckler
    Historia powstania browaru Theodor sięga 2012 roku. Podobno już wtedy Jan Kozel myślał o założeniu własnego browaru. Na lokalizację zostały wybrane pomieszczenia starego chlewu znajdującego się na posesji babci Jana. W międzyczasie właściciel założył browar kontraktowy pod nazwą Kočovný...
    2025-07-22, 07:44
  • ART
    Bielkówko, ul. Gregorkiewicza 1, Sklep Firmowy Browaru Amber
    ART
    Stosunkowo niedawno otwarty

Sklep znajduje się na terenie Browaru Amber w Bielkówku, w pobliżu Gdańska. Bielkówko to malownicza miejscowość na Kaszubach, znana z tradycji piwowarskich i naturalnego krajobrazu. Browar Amber, założony w 1994 roku, jest jednym z pionierów piwowarstwa...
    2025-07-06, 13:18
  • SupeR_PiwosZ
    Głubczyce, Karlik Ciemne
    SupeR_PiwosZ
    https://glubczyce.com.pl/nasze-marki/

Piwo Karlik Ciemne

Piwo ciemne typu lager, pasteryzowane.

Ekstr. brak infromacji
    Alk. 3,5% obj.

Aromat - karmelowość, paloność, słodycz z charakterystycznym głubczyckim finiszem.
    Piana - drobno...
    2025-02-16, 09:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...