BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Niekoncernowe w Rybniku lub Częstochowie
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Witam,
Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...-
Channel: Historia
-
-
Pisałem już kiedyś o "Czarnej wronie" we Wrocławiu, dzisiaj trochę na temat historii karczmy pod Czarnym orłem.
Karczma z browarem przy ulicy Oławskiej 70, róg Biskupiej, powstała podobno już w 1710 roku, niektóre źródła podają nawet rok 1600. Piwowar Julius Hahn...-
Channel: Historia
-
-
Witam. Nie jestem pewien czy pisze to w dobrym dziale ale jestem nowym użytkownikiem i mam nadzieję że jeżeli jest to złe miejsce to zostanie to potraktowane z przymrożeniem oka a temat zostanie przeniesiony do odpowiedniego działu. Ale o co mianowicie mi chodzi jestem studentem 4 roku historii...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Czy ktoś wie, gdzie można kupię tę książkę o Browarze w Częstochowie?
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Częstochowski Krąg Lokalny Bractwa Piwnego w ramach promocji kultury spożywania złocistego trunku, zaprasza 20.06.2009 na godzinę 19.30 do Bawarskiej Pijalni Piwa BAVARIANHAUS w Częstochowie, na wspólne spędzenie 6 Nocy Kulturalnej.
Bracia Piwni podzielą się swoja wiedzą o...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
- Loading...
- Koniec listy.