Węgłowa 4, Umbra [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

Węgłowa 4, Umbra [zamknięte]

Lokal, w którym leją tylko Broka Sambora i Strzelca Jasnego. Piwo kosztuje 4 zł (tylko duże - małych nie ma ). W środku czysto i przytulnie. Klientela to głównie kibice - w lokalu można obejrzeć mecze na Cyfrze+.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !
  • Wergilius
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.01
    • 1

Teraz leją także i Tyskie (w cenie 5zł), również jest piwo w butelce-na pewno Żywiec. Klientela to raczej znajomi właścicieli i kota- bardzo mili i fajni ludzie a kotka to pieszczoch - lub okoliczni mieszkańcy -kibiców żadnych tam dotąd nie widziałem. Lokal ma swój styl i klimat, bez nachalnych turystów i złotej młodzieży.

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19352

Dziś widziałem Warkę, ale reklamy Strzelca wciąż wiszą...

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
        Szwecja, Olandia, Rälla, Idrottsvägen 2, Fireside Brewery
        Serokomlak
        Olandia (137 km długości i od 5 do 16 km szerokości) to druga co do wielkości wyspa (o powierzchni 1342 km²) Szwecji, którą zamieszkuje nieco ponad 26 tys. osób. Jest to także jedna z najpopularniejszych w kraju letnich destynacji. Mimo to działają tu jedynie dwa browary. Oba niewielkie....
        2025-09-29, 21:43
      • pebejot
        Włochy, Treviso, Via della Quercia 2/F, Fabbrica di Pedavena
        pebejot
        Browar restauracyjny w Treviso, zlokalizowany niestety w znacznej odległości od centrum miasta.
        Odległość ok. 3 km pokonaliśmy pieszo, ale można dojechać autobusem komunikacji miejskiej za 4 euro.
        Po przybyciu na miejscu poczułem się jakbym był gdzieś w Stanach Zjednoczonych....
        2025-09-27, 15:25
      • pebejot
        Włochy, Turyn, Via Silvio Pellico 1A, Toccalmatto Torino
        pebejot
        Firmowy lokal browaru Toccalmatto z Parmy.
        W Parmie mają firmowy sklep a w centrum Turynu jest o ile mi wiadomo jedyny firmowy pub.
        Lokal znajduje się w jednej z kamienic przy cichej ulicy niedaleko głównego dworca kolejowego.
        W środku bar z potężną baterią kranów i kilkanaście...
        2025-09-24, 09:02
      • pebejot
        Włochy, Turyn, Via Jacopo Durandi 13, Birrificio La Piazza
        pebejot
        Browar restauracyjny w północnej części miasta.
        Z głównego dworca Porta Nuova dojazd tramwajem linii 9 (9 przystanków).
        Browar istnieje od 2007 roku i jest zlokalizowany w odnowionym zespole budynków, wyglądających na dawny obszar przemysłowy.
        Wchodzi się przez dziedziniec,...
        2025-09-21, 21:55
      • Prusak
        Portugalia, Porto, R. Formosa 130, Armazém da Cerveja - Craft Beer Bar and Shop
        Prusak
        Bardzo przyjemny lokal, położony nieco na uboczu, ale wciąż w centrum miasta.
        Chyba najprzyjemniejszy spośród tych, w kótrych miałem okazję pić piwo w Porto. Luźna atmosfera, zróżnicowana klientela, sensowni barmani.
        Na tablicy dwanaście piw, w tym jedno ze Stu Mostów, jest...
        2025-09-01, 22:52
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...