A może ktoś orientuje się w jakich godzinach ten lokal otwarty jest w niedziele ?
Lublin, 1 Maja 53, Cafe Skorpion
Collapse
X
-
-
Prawdopodobnie od 14. (na tygodniu od 8.). Nie wiem tylko o której zamykają, po niedawnych zmianach personalnych, czyli dwuzmianowym systemie czasu pracy Pań.
Po konkrety zadzwoń: (81) 801 11 91.Comment
-
W Skorpionie braki na szczęście dotyczą wyłącznie nalewaków GŻ. W ostatnią niedzielę Janów był taki, jak go stąd zapamiętałem: świeżutki, treściwy, z piękną pianą. Cena obecnie wynosi 3 pln i nie kojarzę by w jakimś innym mieście Polski można było napić się tak dobrego piwa za taką cenę.
Zdjęcie baru wrzuciłem do Galerii.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
Related Topics
Collapse
-
Lokal znajduje się w części Rotterdam Noord, blisko Rotterdam Centraal (około 550 m).
Mieliśmy w planie odwiedzić Hoevebrugsche Bierbrouwerij ale tak na dobrą sprawę nie ustaliłem czy ten browarek to kontraktowiec czy też warzy (już, jeszcze, w ogóle?) na własnym sprzęcie,...-
Channel: Holandia
2025-09-19, 15:40 -
-
Browar restauracyjny w północnej części miasta.
Z głównego dworca Porta Nuova dojazd tramwajem linii 9 (9 przystanków).
Browar istnieje od 2007 roku i jest zlokalizowany w odnowionym zespole budynków, wyglądających na dawny obszar przemysłowy.
Wchodzi się przez dziedziniec,...-
Channel: Włochy
2025-09-21, 21:55 -
-
Jakieś trąby wpadły na pomysł połączenia serwisu/sklepu rowerowego z barem.
Pomysł bardzo dobry! Pochwalam! A dlaczego trąby?
Bo miejscówka serwisu/sklepu z dopiskiem Cafe&Pub ma wejście na rogu Konopnickiej / Kościuszki i wisi na drzwiach kartka że w soboty i niedziele...-
Channel: Śląskie
2025-04-30, 18:49 -
-
Nie bywałe, że w tak małej miejscowości powstał trzeci browar. Wiem, Telč to bajkowe miasteczko wpisane na listę UNESSCO, ale niestety czasy się zmieniły i turystów mało. W sumie to praktycznie nie ma ich wcale. W lokalach w większości siedzą tubylcy, przez rynek raz na jakiś czas przejdą...-
Channel: Czechy
-
-
Strakonice, to malownicze miasto w południowych Czechach, położone na zbiegu rzek Otavy i Volyňki. Po jednej stronie rzeki można zwiedzać ładny, gotycki zamek, a po drugiej na skromnym, kiszkowatym ryneczku od 2022 roku działa browar Haďák.
Pierwszy człon nazwy browaru to nazwisko właściciela,...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment