Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

wieś Serwy, nad jeziorem, Bar Stodoła

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Pancernik
    Nowa Wieś Legnicka, Nowa Wieś Legnicka 55B, Jaworzyński Browar Rzemieślniczy "Jauer"
    Pancernik
    Nowa miejscówka, bardzo blisko trasy. Czyli położenie oczywiste, ale niekoniecznie, bo do Jawora (Jauera, jak mawiają stylizujący się na autochtonów potomkowie przesiedleńców zabużańskich ) jeszcze kawałek. Ta wieś, to nie wieś, lecz opłotki Legnicy. Podejrzewam, że browar jest w tym...
    2024-06-03, 11:48
  • dadek
    Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
    dadek
    Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
    2025-02-09, 23:58
  • otvirak
    Stodoła, Czerwony Topór
    otvirak
    Irish red ale. Z trzech piw z tego browaru, według mnie to jest najlepsze. Nazwa zapewne nawiązuje do słynnego kata z Biecza.
    Smak: wyrazista goryczka, lekkie nuty ziołowe i słodowe. Smaczne.
    Zapach: ok, słodowy plus jakby ziemisty.
    Barwa: herbaciana.
    Piana: drobnoziarnista,...
    2024-07-30, 17:17
  • otvirak
    Stodoła, Pils česki pivo Žižkove
    otvirak
    Skład i opakowanie na fotkach. W sumie opakowanie jest wg mnie najlepszym elementem tego wyrobu.
    Piana: po minucie jak na fotce, 2/10
    Wysycenie bardzo niskie, 2/10
    Zapach: słodowo-karmelowy
    Smak: zdecydowanie słodowy, mdły, goryczka w dalekim tle
    Nie powtórzę, nawet,...
    2024-07-29, 19:58
  • borsukwroc
    Wrocław, Octobeerfest, CH Renoma (poziom -1)
    borsukwroc
    Nowy sklep specjalistyczny ( powstał na początku tego roku), specjalizuje się tylko i wyłącznie w niemieckich piwach. Dziś byłem, odwiedziłem i zakupiłem. Bardzo ciekawy wybór, dużo piw z nieznanych mi niemieckich browarów, jak i znanych np Störtebeker'y w bardzo dużej ilości. Mają fejsa: Oktobeerfest...
    2022-03-14, 14:47
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...