Gdańsk, Szafarnia 9, Brovarnia
Collapse
X
-
-
A czy tym razem też "BROVARNIA Single Hop IPA: Simcoe",
będzie w butelkach 0,5 na wynos?Leave a comment:
-
Trochę znienacka wyszło to piwo
bez szumnych zapowiedzi, i dobrze. Jestem ciekaw, jak wypadnie. Mam zamiar użyć Simcoe w sporej ilosci do AIPY, podoba mi się ten chmiel.
Czy brovarniana IPA jest chmielona na zimno?
Prawdopodobnie w poniedziałek będę mógł wpaść późniejszym wieczorem. Ktoś chętny?Leave a comment:
-
-
W poniedziałek 21 maja z nalewaków popłynie "BROVARNIA Single Hop IPA: Simcoe".Leave a comment:
-
Coś tu chyba jest nie tak z menadżerem, skoro ustalił zasadę, by 3/4 stolików przeznaczać na rezerwację... Piwo smaczne, ale lepiej przyjść w środku tygodnia.Leave a comment:
-
-
Zapraszam do Gdańska!
Zdradzę przyszłe plany
Leave a comment:
-
-
Obecnie piwo jest w optymalnej formie. 2 tygodnie raczej nie powinny tego zmienić ale dziwne, że aż tyle trzeba czekać od czasu prapremiery. Ta AIPA jest tak dobra, że chyba przejadę się za nią albo do Gdańska albo do Krakowa
Leave a comment:
-
Właściciele czekają na św. Patryka?
Trochę szkoda, że już w Polsce była premiera, a na miejscu wciąż niedostępne. Tak poza tym - czy temu stylowi nie szkodzi długie leżakowanie?Leave a comment:
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-03, 18:06 -
-
Kolejne kranoprzejęcie w tym miejscu. Tym razem na kranach Browar Gzub i Harpagan-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-07-25, 09:43 -
-
Tym razem Browar Nieczajna i Moon Lark na kranach przy Grunwaldzkiej-
2025-04-23, 19:45 -
-
AleBrowar przejmie krany w gdańskim pubie.
Będzie można spróbować premierowego piwa Hazy IPA: Talus & Vista (15,0 BLG / 6,2% ABV) – soczystej, mętnej IPA chmielonej tylko odmianami Talus i Vista. Cieszcie się aromatami pomarańczy, owoców pestkowych i delikatnie kokosowych! Dzięki dodatkowi...-
2025-03-25, 15:52 -
- Loading...
- Koniec listy.

Świeża porcja chmielu trafiła do leżaka
Leave a comment: