Praha, Havlíčkovo nám. 7, Svet Piva (były Beer Club 300)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kytutr
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.12
    • 6

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
    Dziś w czeskim "Metro" jest artykuł o tym, jakie problemy w ostatnich miesiącach mieli klienci, którzy zakupili w serwisach zakupów grupowych kupony zniżkowe na wizytę w tym lokalu. Aż się pofatygowała do nich czeska inspekcja handlowa. Lokal podobnież przechodzi "przebudowę"
    Docent, widzę, że trzymasz rękę na pulsie. A jakby ktoś chciał przeczytać o 500 reklamacjach i 37 skargach do inspekcji handlowej, traktowaniu ludzi ze zniżkami jako gości 2 kategorii, to może sobie przeczytać Metro online: http://issuu.com/metro.pdf/docs/metro_1101_12

Comment

• Gringo
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼
      • 2007.07
      • 2164

Lokal istnieje ale znów zmienił profil. Jest bardzo nowocześnie, pija się przeważnie wina przy świecach. Lokal przyjął charakter taki romantyczny.
      Niestety, z piw tylko dwa nalewaki, Gamczacza (chyba).
      Barman stwierdził że w takim kształcie istnieje już od 1,5 roku.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Česká Lípa, Hálkova 1691, Pivovar Lípák
        heckler
        Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar....
        2025-01-31, 12:11
      • heckler
        Praha-Nové Město, Na Florenci 2139, Minipivovar Fuze
        heckler
        Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.

Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo
        ...
        2025-01-03, 12:51
      • heckler
        Telč-Štěpnice, Slavatovská 307, Ruxusní minipivovar Telč
        heckler
        Nie bywałe, że w tak małej miejscowości powstał trzeci browar. Wiem, Telč to bajkowe miasteczko wpisane na listę UNESSCO, ale niestety czasy się zmieniły i turystów mało. W sumie to praktycznie nie ma ich wcale. W lokalach w większości siedzą tubylcy, przez rynek raz na jakiś czas przejdą...
        2025-07-01, 10:28
      • heckler
        Praha, Římská 2135/45, Římská Pivovar
        heckler
        ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
        2024-12-30, 09:20
      • pebejot
        Mołdawia, Kiszyniów, Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 71, Keller Holz
        pebejot
        Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
        Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
        Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
        Jest...
        2024-01-06, 22:27
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...