Stolik radzę zamawiać z dużym wyprzedzeniem, lub jechać w ciepłe dni kiedy można posiedzieć w klimatycznym ogródku, ale i tak pomimo sporej jego pojemności wieczorem wszystkie stoliki były pozajmowane. Taki urok Rohova
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. 

. Pensjonat Moravia, bo o nim mowa oddalony jest od browaru o niecałe trzy kilometry i mieści się w Polskiej miejscowości Krzanowice przy ulicy Ceglanej 3. Jeżeli do tego dodam, że za dwuosobowy pokój z łazienką zapłaciłem tylko 110 zł., a w cenie było śniadanie, to wydaje mi się, że oferta jest bardzo ok
.
.

.
. Piwko powinno leżakować jeszcze przez tydzień, ale i to było już bardzo dobre.
.

. Pensjonat Moravia, bo o nim mowa oddalony jest od browaru o niecałe trzy kilometry i mieści się w Polskiej miejscowości Krzanowice przy ulicy Ceglanej 3. Jeżeli do tego dodam, że za dwuosobowy pokój z łazienką zapłaciłem tylko 110 zł., a w cenie było śniadanie, to wydaje mi się, że oferta jest bardzo ok
.
.

.
. Piwko powinno leżakować jeszcze przez tydzień, ale i to było już bardzo dobre.
.
, zjeść lubię, ale po prostu nie dojadłem, nie dało rady
. Spokojnie 2 osoby by się najadły, żeberka też bardzo dobre i duże porcje, do tego pyszny chleb z kminkiem i świeżo starty ostry chrzan. 

Leave a comment: