Czy istnieje w Poznaniu lokal, w którym można napić się lanego Noteckiego?
Noteckie w Poznaniu?
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Oto mój wczorajszy wieczór piwny
Najbardziej - tak jak od zawsze - podeszło mi właśnie jasne pełne z czerwoną nalepką. Bardzo smaczne piwo, o naturalnym smaku, z wyraźnie wyczuwalną goryczką. Kolor ciemne złoto. Piana i lacing wręcz imponujący. Wysycenie CO2 tradycyjnie słabe, ale...
1 Photo-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Jak co roku w grudniu zapraszamy wszystkich serdecznie na Poznańską Giełdę Birofilistyczną
07.12.2019 od godziny 7 do 13 .Sala piekarni Fawor ul.Unii Lubelskiej 1 .Sponsorem Giełdy jest BROWAR KARCZEWSKI ( Będą etykiety , podstawki , i oczywiście piwo). Specjalnie na giełdę...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Festiwal jest nr 9. Pogoda dopisała. Parę nowych uczestników i niektóre browary zadbały o ławki. Ceny w zależności czy piwo czy PIWO od nastu od 22zł czyli również na plus.
Toteż ad rem, bo naprawdę wybór spory:
1) Stodoła, RIS ze śliwką, inkryminowanej brak, ale w zapachu...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Morašice, to mała wioska w Kraju Południowo morawskim. Najbliższe większe miasto to Znojmo, a i do niego będzie ze 25 km.
Rodzinny browarek Rauš znajduje się w przerobionym garażu rodzinnego domu. W sumie jest to dom dziadka, a wnuk Pavel Rauš jest tam piwowarem.
Bardzo...-
Channel: Czechy
-
-
Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
-
Channel: Wielkopolskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment