Czechy, Praga, náměstí Dr. V. Holého 12, Pivní Mozaika

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shedao
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛🥛
    • 2007.09
    • 933

Czechy, Praga, náměstí Dr. V. Holého 12, Pivní Mozaika

Sklep znajduje się blisko pubu U Rokytky, napotkałem go po drodze z O2 Areny do pivovara u Bulovky. Znajdziemy w nim sporo różnych piw z całego świata, nie podam konkretnych marek bo ich nie znam, a w sklepie byłem tylko przez chwilę, ale widziałem na półkach flagi Szkocji, Australii, Norwegii, Finlandii, Anglii, USA i wielu innych. Do tego jest tam sporo piw czeskich w korzystnych cenach (kojarzę że widziałem Pardubickiego Portera i Kocoury). Spokojnie da się tam zrobić spore i ciekawe zakupy, żałuję że ja akurat nie mogłem.

Strona internetowa: http://www.pivnimozaika.cz

Related Topics

Collapse

• heckler
    Czechy, Strakonice, Palackého náměstí 83, Minipivovar Haďák
    heckler
    Strakonice, to malownicze miasto w południowych Czechach, położone na zbiegu rzek Otavy i Volyňki. Po jednej stronie rzeki można zwiedzać ładny, gotycki zamek, a po drugiej na skromnym, kiszkowatym ryneczku od 2022 roku działa browar Haďák.
    Pierwszy człon nazwy browaru to nazwisko właściciela,...
    2025-08-19, 10:23
  • heckler
    Czechy, Jince, Eškova 33, Pivovar Malý Janek
    heckler
    W miasteczku Jince dawny Pivovar Vilém od początku roku 2020 zmienił właściciela, oraz zmienił nazwę. Całość przejął dawny kontraktowy browar
    Malý Janek
    i właśnie pod tą nazwą obecnie działa. Generalnie jest to większy kompleks w którego skład wchodzi-restauracja, hotel i browar.
    ...
    2025-08-20, 11:33
  • darekd
    Czechy, Praga, Sokolovská 188, Beershop.cz
    darekd
    Sklep (blisko stacji metra Palmovka) , który prowadzi również sprzedaż internetową.
    Wybór i sklep duży, ceny wysokie, zestawy prezentowe, szkło itp.
    Piwa niepasteryzowane są w osobnym chłodzonym pomieszczeniu.
    Dodatkowo kran, z którym rozlewają piwo do petów.

htt...
    2020-03-05, 22:45
  • ART
    2025.01.25 - Czechy, Liberec, Liberecky IPA Festivalek No 11
    ART
    W sobotę, 25 stycznia od godz. 11:00 liberecki Azyl Pivni Bar zaprasza na 11. IPA Festivalek.

Byłem na dwóch edycjach i ze dwa razy bez okazji - zawsze było klimatycznie i piwnie smacznie.

Zapowiadają serwowanie ponad 130 różnej maści IP na trzech piętrach lokalu....
    Start
    2025-01-25
    Koniec
    2025-01-25
    Adres
    Liberec, Široká 302, Azyl Pivni Bar
    2024-10-31, 21:30
  • ART
    Czechy - stawki podatku VAT na piwo
    ART
    Jesteśmy w wyszynku Twinberga. Piwa zaje*. Jedzenie też. Kilka piwek zamówionych i coś do jedzenia w międzyczasie. Na zakończenie dostajemy paragon jak w załączniku. Ostatnia pozycja tu butelka na wynos. Reszta piw była lana (lub taka była sugestia na tablicy )

No... Straszny...
    2023-08-25, 07:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...