Mały markecik na przeciwko naleśnikowni "Pastelowa", posiada na stoisku monopolowym Koźlaki i Żywe z Ambera,+Faxe i kilka zagranicznych(+"masówka" oczywiscie)Wspominam o tym sklepie tylko dla tego że to chyba najbliższy sklep z Koźlakami obok rynku.
Wrocław, Ruska, Delikatesy Parma
Collapse
X
-
super delikatesy w centrum miasta
Byłem w tych delikatesach i rzeczywiście, jeśli chodzi o piwo to w centrum nie ma nigdzie tak bogatego wyboru. Żona która lubi wino, była zachwycona, olbrzymi wybór win z całego świata. Świetny jest też smalec, do piwka w sam raz. Sałatki palce lizać. Pracuje w rynku i bardzo często jem na obiad wyroby firmy PBS, które też tam można kupić. Najlepsze są sałatki.
-
Może napiszesz co jest dostępne, chodzi mi oczywiście o wybór piw i ich ceny. I jeśli znasz dokładny adres i godziny otwarcia to dobrze by było uzupełnić.Byłem w tych delikatesach i rzeczywiście, jeśli chodzi o piwo to w centrum nie ma nigdzie tak bogatego wyboru. Żona która lubi wino, była zachwycona, olbrzymi wybór win z całego świata. Świetny jest też smalec, do piwka w sam raz. Sałatki palce lizać. Pracuje w rynku i bardzo często jem na obiad wyroby firmy PBS, które też tam można kupić. Najlepsze są sałatki.
Comment
Related Topics
Collapse
-
New England IPA
Alko 5,5%
Chmiele: Citra, Simcoe, HBC 692
Piwo nawiązuje do kiedyś szerzej znanych brytyjskich cukierków (cukierki mają status "ikoniczne").
Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
Lacing - nie za dużo.
...-
Channel: Szkocja
-
-
Większy samoobsługowy sklep na Popowicach z dość przyzwoitym wyborem polskich kraftów, trochę piw czeskich.
Na uwagę zasługuje natomiast bardzo duży asortyment Browaru Zamkowego w Cieszynie (od Lekkiego Żytniego po trzy rodzaje ich barley wine).-
Channel: Dolnośląskie
-
-
21 listopada otworzył swe podwoje nowy lokal o swojsko brzmiącej nazwie : Delikatesy. My też mamy swoja kontynuację - w miejscu, gdzie "od zawsze" opolskie delikatesy się mieściły, po remoncie ruszyło nowe przedsięwzięcie o nazwie jak wyżej. W lokalu pozostał kultowy element starego...-
Channel: Opolskie
-
-
Browar restauracyjny w Treviso, zlokalizowany niestety w znacznej odległości od centrum miasta.
Odległość ok. 3 km pokonaliśmy pieszo, ale można dojechać autobusem komunikacji miejskiej za 4 euro.
Po przybyciu na miejscu poczułem się jakbym był gdzieś w Stanach Zjednoczonych....-
Channel: Włochy
-
-
Browarek restauracyjny w najstarszej historycznej części Lubeki jaką jest wyspa Innenstadt. Płynąca przez miasto rzeka Trave dzieli się tu na aż 3 nurty, przez co na starówkę z każdej strony można się dostać tylko mostami. Od dworca kolejowego jest 1 km, więc dojście zajmie 15 minut....-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment