Warszawa, Aspekt 79, Leclerc

Collapse

X
- 

Wczoraj byłem na większych zakupach:
 Imperium Atakuje - 6,99
 Hopus - 6,69
 Viva la wita 6,29
 SenepyIpY były wszystkie, wziąłem Blond - 6,69; z Pinty stała jeszcze Pierwsza Pomoc, ale odpuściłem sobie (4,29).
 Do koszyka dorzuciłem wędzone brown ale z Bednar (7,49), robust porter od Jacera (6,99),
 DIPA z Wrężela (8,49), Peacemaker (6,49). Małżonce Sweet Cow (6,69) i dry stout z Wąsosza (5,19).
 Te ceny ok, za to odpuściłem sobie Kingpiny (około 9) czy Antybrowar (też coś koło). Ponadto na półkach inne Bendary, Wrężele, Spirifery, Szałpiw, coś z Hopkins, Hajera i paru innych.Comment
- 

Pojawiła się Canada z birbanta w cenie 7,49, był też Ris po dyszce(o 18 już nie było, może dostawia) z peruna bafomet 9,99, sabat czarownic 6,49, z alebrowaru be like mitch, black hope, king of hop po 7zl. Prawie cały asortyment pinty. Z radugi, brodacza i hopkinsa też coś stalo. Jest w czym wybierać Nadal w promocji duży komes za 9,99 i tenczynek milk stout

Ostatnia zmiana dokonana przez dekosz; 2016-04-02, 19:43. Nadal w promocji duży komes za 9,99 i tenczynek milk stout

Ostatnia zmiana dokonana przez dekosz; 2016-04-02, 19:43.Comment
- 

Przecież nikt Ci nie zagwarantuje, że jeżeli jest o na przykład 14.00 to będzie jeszcze o 15.00, a nawet 14.15. "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia" "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
- 

Related Topics

Collapse

- 

Z okazji 10 urodzin przygotowano coś absolutnie wyjątkowego – 10 premierowych piw, stworzonych we współpracy z zaprzyjaźnionymi browarami z całej Polski! Z okazji 10 urodzin przygotowano coś absolutnie wyjątkowego – 10 premierowych piw, stworzonych we współpracy z zaprzyjaźnionymi browarami z całej Polski!
 Dodatkowo Czeka:
 unikalna selekcja piw warzonych specjalnie na tę okazję
 konkursy i nagrody dla naszych gości
 dobra muzyka...- 
							Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
 2025-05-03, 18:57
- 

- 

Specjalna oferta jednego z młodszych browarów Magic Road Specjalna oferta jednego z młodszych browarów Magic Road- 
 2024-11-09, 09:48
- 

- 

...Start2025-09-06 15:00Koniec2025-09-07 02:00AdresWarszawa, Studio UP! Olimpia (Górczewska 62/64, przy Parku Moczydło) ...Start2025-09-06 15:00Koniec2025-09-07 02:00AdresWarszawa, Studio UP! Olimpia (Górczewska 62/64, przy Parku Moczydło)- 
							Channel: Festiwale piwne
 2025-08-24, 22:28
- 

- 

Ci co byli choć raz na Legii wiedzą o co chodzi. Dla pozostałych TU jest za mało miejsca, aby wszystko opisać Ci co byli choć raz na Legii wiedzą o co chodzi. Dla pozostałych TU jest za mało miejsca, aby wszystko opisać- 
							Channel: Festiwale piwne
 2025-07-02, 06:56
- 

- 

Od piątku 11.04.25 startuje Koníčkův vikend w PiwPaw na Foksal 16. Akcja potrwa do niedzieli, ale niektóre piwa będą zapewne gościć również w późniejszym czasie. Pivovar z Vojkovic przejmie 10 kranów, będzie można wylosować firmowe gadżety. Od piątku 11.04.25 startuje Koníčkův vikend w PiwPaw na Foksal 16. Akcja potrwa do niedzieli, ale niektóre piwa będą zapewne gościć również w późniejszym czasie. Pivovar z Vojkovic przejmie 10 kranów, będzie można wylosować firmowe gadżety.- 

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment