Janów Lubelski, Janów Jasne Pełne / Premium

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Lacriferno
    replied
    Najnowsze informacje dotyczące janowskiego browaru znajdują się tutaj.

Leave a comment:

• ART
    replied
    Proponuję założyć temat w odpowiednim miejscu.

Leave a comment:

• andszcz
    replied
    Coś wiadomo nt. browaru? Wprawdzie mam rodzinę w tym mieście, ale ich wiedza w temacie jest żadna (zbyt dużo fantazji i mniemanologii).

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Może by tak coś na temat! Już myślałem, że piwo nadal jest dostępne.

Leave a comment:

• Rzeszowiak
    replied
    Również trzymam kciuki. Żadnego zamkniętego piwa browaru nie szkoda mi tak, jak Janowa.

Leave a comment:

• andszcz
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj
    Pan Tomasz ma rację . Jednak niedawno poinformowano mnie ,że udziałowcy (ujawnieni )odsprzedali swoje udziały byłemu dzierżawcy ,który ma wznowić produkcję .Łatwo zapewne się domyśleć ,że trzymam kciuki .
    Panie Marku! Jest Pan Wielki!

Leave a comment:

• marekj
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
    Ludzie wyluzujcie. Nikt nic nie kupił. Jakby Janów można było łatwo kupić, to pewnie kupił by go Ciechan. Tam jest nieuregulowana sytuacja prawna. Gdyby CP kupiło ten browar i go zamknęło (przecież już jest zamknięty) to jedyne pod co by to można podciągnąć, to działalność charytatywna . Przecież oni nie mają żadnego interesu w kupowaniu takiego browaru.
    Pan Tomasz ma rację . Jednak niedawno poinformowano mnie ,że udziałowcy (ujawnieni )odsprzedali swoje udziały byłemu dzierżawcy ,który ma wznowić produkcję .Łatwo zapewne się domyśleć ,że trzymam kciuki .

Leave a comment:

• Javox
    replied
    ...i zapomniał dodać że chce tam zrobić mieszalnie pasz dla papug i innego kolorowego ptactwa...

hehheeh mam nadzieje że jednak będą robić piwko...

Leave a comment:

• andszcz
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacriferno
    Krążą plotki, że zainteresowany jest jeden z miejscowych przedsiębiorców. Ponoć w każdej plotce jest odrobina prawdy - z czasem może się przekonamy.
    Niech Twoje słowo "stanie się ciałem"

Leave a comment:

• Lacriferno
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika andszcz
    A w Janowie ponoć "szepcze się" o pojawieniu się jakiegoś nowego amatora browaru, choć akurat w jego istnienie szczerze wątpię.
    Krążą plotki, że zainteresowany jest jeden z miejscowych przedsiębiorców. Ponoć w każdej plotce jest odrobina prawdy - z czasem może się przekonamy.

Leave a comment:

• andszcz
    replied
    Marek Jakubiak faktycznie interesował się tym browarem (wiem od niego), ale dał sobie z nim spokój, gdy zaczęły się pojawiać problemy (może to o czym pisze Kopyr?). I dlatego skierował się ku Zwierzyńcowi (przejęcie będzie prawdopodobnie na jesieni).

A w Janowie ponoć "szepcze się" o pojawieniu się jakiegoś nowego amatora browaru, choć akurat w jego istnienie szczerze wątpię.

Leave a comment:

• kopyr
    replied
    Ludzie wyluzujcie. Nikt nic nie kupił. Jakby Janów można było łatwo kupić, to pewnie kupił by go Ciechan. Tam jest nieuregulowana sytuacja prawna. Gdyby CP kupiło ten browar i go zamknęło (przecież już jest zamknięty) to jedyne pod co by to można podciągnąć, to działalność charytatywna . Przecież oni nie mają żadnego interesu w kupowaniu takiego browaru.

Leave a comment:

• Pankracy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
    Rzecznik powie to, co będzie w interesie spółki - czyli pewnie nic, jeżeli do tej pory nie podano oficjalnej informacji o przejęciu.
    I zapewne tak by było gdyby udało się z nim skontaktować.
    Zastanawiające jest na co Carlsbergowi potrzebny taki browar. Mają nieczynny zakład w Chociwlu i nie wiedzą co z nim zrobić. To po co jeszcze im Janów?

Jak na razie mamy plotkę.

Leave a comment:

• żąleną
    replied
    Rzecznik powie to, co będzie w interesie spółki - czyli pewnie nic, jeżeli do tej pory nie podano oficjalnej informacji o przejęciu.

Leave a comment:

• Pankracy
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika andszcz
    Dzwoniłem przed chwilą do Kasztelana, miła pani po drugiej stronie linii nic na ten temat nie wiedziała.
    Bo o takie rzeczy trzeba pytać centralę w Warszawie. A najlepiej rzecznika CP.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pankracy; 2010-02-22, 17:08.

Leave a comment: