Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

New Holland, The Poet

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Rosja, Moskwa, Niżnyj Susalnyj pereułok 5, Poet Brewery & bar
    e-prezes
    O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora...
    2019-06-29, 18:29
  • bastion
    Ukraina, Kropivnicki, Velika Perspektivna 29/35, Pub Dudliar.
    bastion
    Lokal firmowy browaru Dudliar zlokalizowany jest w samym centrum miasta co czyni go miejscem bardzo atrakcyjnym i mocno frekwentowanym. W upalny dzień w którym tam przyjechałem ogródek piwny był wypełniony po brzegi, nie było miejsca i trzeba było iść do wewnątrz. Ale generalnie nie ma tego...
    2022-01-11, 22:30
  • e-prezes
    Litwa, Wilno, Traku 4, Alaus Biblioteka
    e-prezes
    Lokal nie nowy, ale w sumie nie wiem czemu nie znalazł uznania odwiedzających z b.biz. W lutym nie miałem zbyt wiele czasu by do niego dotrzeć...

Knajpka znajduje się na piętrze, na które wchodzi się po schodach. Tam duża sala z tytułowymi bibliotecznymi regałami na których...
    2019-09-30, 19:32
  • iommi
    Bavaria, Holland Beer/Hollandia
    iommi
    Bavaria Holland Beer (5 %), nabyte w Auchan. Cena - 4,50 zł za butelkę 0,66.
    Lekkie i niepienne. Jak dla mnie, zbyt lekkie (kłopoty z określeniem smaku, nie mówiąc już o posmaku) i niepienne. Uwaga! Smakowało mojej żonie, więc chyba to jest target Bavarii .

Tego samego...
    2003-09-07, 11:09
  • MarcinKa
    Tajlandia, Bangkok, Rama 2 Road 129/9 moo 6, Holland Beer
    MarcinKa
    Pełny adres: 129/9 moo 6 Rama 2 Road, Bangkhuntian, Bangkok 10150. W tytule zamieściłem skróconą wersję adresu, być może błędnie bo adresy mają jakieś pokręcone. Browar znajduje się dość daleko od centrum, w takich już peryferyjnych dzielnicach. Najprościej dojechać tam taksówką,...
    2010-05-30, 22:38
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...