Lepszy korek z tworzywa niż kiepskiej jakości korek naturalny. O tym już dawno przekonali się winiarze z Włoch, Chile, Argentyny i Australii. Jedynie Francuzi jeszcze kupują tanie korki a potem maja problem z jakością swoich win.
@ Coder, moim zdaniem problem jest na etapie logistyka, magazynowanie, sklep, a nie na etapie produkcji. Zauważyłem, że duża ilość droższych piw w sklepach jest tak zleżała, że traci swoje walory smakowe.
@ Coder, moim zdaniem problem jest na etapie logistyka, magazynowanie, sklep, a nie na etapie produkcji. Zauważyłem, że duża ilość droższych piw w sklepach jest tak zleżała, że traci swoje walory smakowe.
podpalana przyjemna goryczka pozostawia długi i przyjemny posmak w ustach.
Alkohol był wyraźny i nawet przeszkadzający, a do tego dość spore nagazowanie (piana wychodziła z butelki) sprawiało, iż ciężko się piło. Zapach (owocowo-karmelowy) rekompensował te niedogodności. Zapewne spróbuję jeszcze raz i nie po 12 godzinach tyrania.
Uwarzyli Blonda, Dubbla i Tripla.
Comment