Well Scotch - highland whisky malt beer ze Strasbourga (Na etykiecie zostało podane tylko miasto natomiast nic nie ma na temat nazwy browaru)  . Francuskie  piwo z whisky. Dawno już nie widziałem tego piwka w polskich sklepach A szkoda bo było bardzo dobre. 6,2 % alkoholu, piana znikoma, kolor taki jak whisky. W smaku dominującą pozycję miała whisky. Butelka 0,25 i cena z tego co pamiętam była dosyć spora jak za takie małe piwko.
 A szkoda bo było bardzo dobre. 6,2 % alkoholu, piana znikoma, kolor taki jak whisky. W smaku dominującą pozycję miała whisky. Butelka 0,25 i cena z tego co pamiętam była dosyć spora jak za takie małe piwko.
Moja ocena w skali od 1 do 5 wynosi 4.
					 A szkoda bo było bardzo dobre. 6,2 % alkoholu, piana znikoma, kolor taki jak whisky. W smaku dominującą pozycję miała whisky. Butelka 0,25 i cena z tego co pamiętam była dosyć spora jak za takie małe piwko.
 A szkoda bo było bardzo dobre. 6,2 % alkoholu, piana znikoma, kolor taki jak whisky. W smaku dominującą pozycję miała whisky. Butelka 0,25 i cena z tego co pamiętam była dosyć spora jak za takie małe piwko.Moja ocena w skali od 1 do 5 wynosi 4.

Kronenbourg, Wel Scotch

Kronenbourg, Wel Scotch

Bardzo się za nim stęskniłem chodź cena 6 zł. troszkę ostudziła moją tęsknotę: heh.
 Bardzo się za nim stęskniłem chodź cena 6 zł. troszkę ostudziła moją tęsknotę: heh.

Piwo słodkie, mdłe, bez wyrazu. Brakuje mu ostrości. Jedyne co ma z whisky to to że chwilę po otwarciu pachnie alkoholem. Piana nawet niezła w testowanym teraz egzemplarzu. Whisky malt może i użyty ale faktycznie to jedyne skojarzenie ze "szkocką".
 Piwo słodkie, mdłe, bez wyrazu. Brakuje mu ostrości. Jedyne co ma z whisky to to że chwilę po otwarciu pachnie alkoholem. Piana nawet niezła w testowanym teraz egzemplarzu. Whisky malt może i użyty ale faktycznie to jedyne skojarzenie ze "szkocką".

Comment