Grolsch, Grolsch Premium
Collapse
X
-
rozczarowałem sie tym piwkiem . Spodziewałem sie bomby a to piwo jakich wiele i to za zbyt dużą cene . Nowy Sącz REAL 4,99zł oceniam na 2/5 -
Dość powszechnie dostepny holenderski lagerek. Smakuje z pewnoscią lepiej od zwykłego HeinekenaNie zły aromacik i dość lekki smak. Troche goryczki. Kolor typowy jak na lagery. Kiedy nie ma zbyt dużego wyboru a z polskich sa tylko koncernowe to biore go od czasu do czasu. Fajna jest też ta tłoczona butelka a zamykanie wyróżnia się wśród zwykłych kapsli.
Leave a comment:
-
Teraz kiedy od lat holenderski Heniek jest u nas nieosiagalny (raz kiedys z braku szampana wznosilem toast noworoczny Henkiem 0,6 made in nederland), nadal mozemy sie cieszyc importowanym Grolschem. Lepiej mi podchodzi niz produkowane w Polsce koncernowki klasy Premium w zielonych butelkach. Bardziej od Grolscha smakuje mi tylko wloskie Peroni. Ale po takie piwka siegam tylko latem.
Sam Grolsch zaś jest sensowną alternatywą dla innych koncerniaków. Ale tylko pod warunkiem, ze w pobliżu nie ma niczego lepszego z importu czy dobrego krajowego browaru regionalnego.Ostatnia zmiana dokonana przez lisiewski; 2010-12-19, 16:52.Leave a comment:
-
Kupiłem toto w półtora litrowej butelce, oczywiście dla butelki. A piwo przeciętne, za wytrawne jak dla mnie, czuć goryczkę i przyjemny, słodowy zapach. Jakoś mi przypomina Tysquella...
Leave a comment:
-
Bo w czasie upalu wlasnie do tego to sluzy. A w Rzymie, gdzie Peroni powstaje - czasem potrafi przygrzacW kazdym razie lepszy importowany Grolsch i importowane Peroni niz nasze koncerniaki. Nie liczac produkowanego w Tychach Pilznera Urquela, ale wyjatek potwierdza regule
Leave a comment:
-
Bo w czasie upalu wlasnie do tego to sluzy. A w Rzymie, gdzie Peroni powstaje - czasem potrafi przygrzacW kazdym razie lepszy importowany Grolsch i importowane Peroni niz nasze koncerniaki. Nie liczac produkowanego w Tychach Pilznera Urquela, ale wyjatek potwierdza regule
Leave a comment:
-
-
Teraz kiedy od lat holenderski Heniek jest u nas nieosiagalny (raz kiedys z braku szampana wznosilem toast noworoczny Henkiem 0,6 made in nederland), nadal mozemy sie cieszyc importowanym Grolschem. Lepiej mi podchodzi niz produkowane w Polsce koncernowki klasy Premium w zielonych butelkach. Bardziej od Grolscha smakuje mi tylko wloskie Peroni. Ale po takie piwka siegam tylko latem.Leave a comment:
-
Siebie min.
Tu artykuł coby OT nie robić bo to nie miejsce
Leave a comment:
-
-
Trochę nie trafili z ta obniżką cen (chyba że to jednorazowa promocja). Polak widząc drogie, 'zachodnie' piwo weźmie z półki bez namysłu, spoglądając z niesmakiem i wyższością na biorącego w tym samym czasie bączka z Noteckim
Śmiem twierdzić że po Carlsbergu, Heńku i Peronim - Grolsch stanie się 'kultowym' piwem polskiej burżuazji kredytowejLeave a comment:
-
Trochę nie trafili z ta obniżką cen (chyba że to jednorazowa promocja). Polak widząc drogie, 'zachodnie' piwo weźmie z półki bez namysłu, spoglądając z niesmakiem i wyższością na biorącego w tym samym czasie bączka z Noteckim
Śmiem twierdzić że po Carlsbergu, Heńku i Peronim - Grolsch stanie się 'kultowym' piwem polskiej burżuazji kredytowejLeave a comment:
-
Pojawilo sie dzis w sklepie na moim osiedlu w takich cenach, ze kopara mi opadla! Myslalem, ze krotka data, ale nie - do 7.07.10. Dotad byla tylko butelka 0,45l w cenie 5,30zl. A dzis pojawila sie duza dostawa: puszka 0,5l - 2,10zl i butelki 0,33l - 1,80zl!Puszki dostepne w 4-pakach, a buteleczki w porecznych 6-pakach. Jutro podjade autem, bo nie chce mi sie nosic
Leave a comment:
-
Kolejne podejscie (po trzech latach) i kolejne rozczarowanie. Tym razem zakupilem czteropak butelek z zamknieciem patentowym 0.45 l za $8.49. Kolejna porazka; kwasne, slaba goryczka, kompletnie bez wyrazu.Leave a comment:
-
Pojawilo sie dzis w sklepie na moim osiedlu w takich cenach, ze kopara mi opadla! Myslalem, ze krotka data, ale nie - do 7.07.10. Dotad byla tylko butelka 0,45l w cenie 5,30zl. A dzis pojawila sie duza dostawa: puszka 0,5l - 2,10zl i butelki 0,33l - 1,80zl!Puszki dostepne w 4-pakach, a buteleczki w porecznych 6-pakach. Jutro podjade autem, bo nie chce mi sie nosic
Leave a comment: