Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson

Ja wymiękam
 Ja wymiękam  

Litewski pszeniczniak przypomina mi bardziej belgijskie pszeniczniaki które mialem przyjemność spożywać (Hoegaarden i Blanche de Namur) niż niemieckie. Ale polecam, w Carrefour Targówek  po 3,25 ( nie licząc Reginy najtańszy pszeniczniak jakiego piłem)
 Litewski pszeniczniak przypomina mi bardziej belgijskie pszeniczniaki które mialem przyjemność spożywać (Hoegaarden i Blanche de Namur) niż niemieckie. Ale polecam, w Carrefour Targówek  po 3,25 ( nie licząc Reginy najtańszy pszeniczniak jakiego piłem)

Kolejny litwin zaliczony do mojej kolekcji: kolor żółtawy nie klarowny, piana wysoka biala drobnopęcherzykow, po opadnięciu pozostawiła gruby i pełny kożuch na licu piwa, nie pozostawiała sladu na szkle, zapach słodowy, smak dobry ciut za slaba goryczka, informacje o piwie na etykiecie i kontretykiecie poprawne Ogólnie dobre piwo pszeniczne. Prezentuje się znakomicie.
 Kolejny litwin zaliczony do mojej kolekcji: kolor żółtawy nie klarowny, piana wysoka biala drobnopęcherzykow, po opadnięciu pozostawiła gruby i pełny kożuch na licu piwa, nie pozostawiała sladu na szkle, zapach słodowy, smak dobry ciut za slaba goryczka, informacje o piwie na etykiecie i kontretykiecie poprawne Ogólnie dobre piwo pszeniczne. Prezentuje się znakomicie. Oto fotka.
  Oto fotka.

jest sporo tańszy i mimo że ustępuje smakim ww piwom to myślę, że zagości na dłuższą chwilę w moim menu. Polecam
 jest sporo tańszy i mimo że ustępuje smakim ww piwom to myślę, że zagości na dłuższą chwilę w moim menu. Polecam

Comment