Browar Brodarek - Pils (warka nr 7)
Collapse
X
-
Z racji urodzin mojego brata i zarazem współlokatora i myśmy skosztowali podarowaną przez Darka siódemkę - wszystkim smakowało, zachwycił kolor, smak równierz na wysokim poziomie (przyjemnie orzeźwiające)
Darek - dzięki!!Leave a comment:
-
Browar Brodarek - Pils (warka nr 7)
Jasnozłociste piwo, o dobrym nagazowaniu i gęstej białej pianie. Zapach typowo chmielowy, przyjemny. Smak zdecydowany, mocniej (w porównaniu z innymi próbowanymi przez nas piwami z tego browaru) goryczkowy (więcej chmielu?). Przemiłe piwko na letnie upały.Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Kolejny browar w Brukseli jaki odwiedziliśmy 9.08.2024 jest odległy w prostej linii od La Source o 300 m https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...re-4-la-source. Jednak bezpośredniego przejścia nie ma, należy...
-
Channel: Belgia
-
-
Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...-
Channel: Czechy
-
-
Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
Niestety w sobotnie przedpołudnie...-
Channel: Czechy
-
-
Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...
Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-04-07, 16:00 -
-
India Export Porter uwarzony we współpracy z Marcinem Chmielarzem (Mason) i jego firmą Marjot.
I to w zasadzie tyle informacji na temat czego mamy się spodziewać, a co zostało napisane na ecie.
Są jeszcze parametry i skład:
Ekstr. 15%
Alk.6,2%
w składzie...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Leave a comment: