Browar Feeryczny "wyzwolenie sodowe"

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Chris
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.05
    • 812

Browar Feeryczny "wyzwolenie sodowe"

Nie wytrzymałem i tegoż samego dnia gdy otrzymałem,otworzyłem. Pierwszy je ocenia i jest mi z tym troche ciężko na duszy,bo ciężko jest mi sie doszukiwać jakichś pozytywnych cech tego płynu,kolor mętno brązowy,nagazowania brak,piany brak,zapach i smak pomine...na pytanie zadane przez Twórczynie:"zwymiotowałeś?" odpowiadam ze nie,lecz pewnie gdybym wziął wiecej niż 3 łyki to nie byłoby ze mną dobrze.Przyczyną takiego stanu rzeczy,był po prostu wypadek przy pracy.Za to etykieta bajerancka... Zmieniając temat to możnaby założyć taki temat ,w którym opisywalibyśmy nieudane piwa...chętnie opisze jakieś swoje.

P.S: Przy nastepnej warce na pewno nie będzie przypadków.Powodzenia
    chickkiller :)
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

Chris> zapomniałeś dodać, że w warce wylądowała połowa słoika pirosiarczyn, jak również zapomniałeś, że produkt końcowy nie jest piwem, tak więc opis powinien się znaleźć (jak Ci kilka razy mówiłam) w temacie warzeniowym, a nie wśród recenzji piw. Howgh.
    Ps. Złożę na karb Twojego wieku fakt, że postanowiłeś płyn do rur w kilka dni po butelkowaniu wypić.
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

Related Topics

Collapse

• Vortex
      Mělník, Náměstí Míru 27, Němý Medvěd Burger & Beer Bar
      Vortex
      Browar Němý Medvěd został przez nas odwiedzony w sierpniu br (dokładnie 09.08 – więc dosłownie kilka dni po Jacku).

Położony jest on na rynku głównym Starego Miasta, zaraz obok zamku Mělník. Lokalizacja jest super, ponieważ znajdujemy się na wzgórzu nad Łabą, w pobliżu znajduje...
      2025-09-24, 23:46
    • pebejot
      Francja, Grenoble, Rue Bressieux 6, Brasserie Neptune
      pebejot
      Malutki browar restauracyjny w samym centrum Grenoble zlokalizowany przy wąskiej cichej uliczce.
      Pięknie urządzone wnętrze nawiązuje do jego nazwy, jest dużo ozdób morskich (sieci rybackie, ryby, modele statków).
      Niewielka instalacja stoi tuż obok baru.
      Najwięcej miejsc do...
      2025-09-20, 08:56
    • pebejot
      Austria, Villach, Anton-Tuder-Straße 2, Hausbrauerei Turmbräu Melcher
      pebejot
      Domowy browar w gospodarstwie z agroturystyką na przedmieściach Villach w pięknej górskiej scenerii wioski Maria Gail.
      Odległość 3,5 km od centrum Villach można pokonać nieregularnie kursującym autobusem, ale najlepiej zrobić sobie spacer wzdłuż Drawy.

Browar działa...
      2025-08-27, 11:11
    • heckler
      Čejetice, Čejetice 13, Pivovar Čejetice
      heckler
      Čejetice, to mała wioska, a właściwie jeszcze dzielnica Strakonic. Właśnie tam, na końcu ślepej uliczki, pod nr. 13 Dawid Velek w swoim wymarzonym browarze warzy piwo już od pięciu lat. Ponieważ tego dnia byliśmy pierwszymi klientami w browarze, mieliśmy dosłownie chwilę na...
      2025-08-21, 13:08
    • dadek
      Niemcy, Mönchhagen, An der Postsäule 1, Maennerhobby Brennerei&Brauerei
      dadek
      Miejscowość Mönchhagen jest położona 13 km na północny wschód od Rostocku. W ciągu 11 minut łatwo się tu dostać pociągami kursującymi co godzinę (w szczycie co 40 minut). Co prawda budynek browaru stoi blisko toru, jednak ze stacji trzeba dojść 1300 m chodnikiem wzdłuż szosy. Ewentualnością...
      2025-08-20, 03:14
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...