Browar Feeryczny "wyzwolenie sodowe"

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Chris
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.05
    • 812

Browar Feeryczny "wyzwolenie sodowe"

Nie wytrzymałem i tegoż samego dnia gdy otrzymałem,otworzyłem. Pierwszy je ocenia i jest mi z tym troche ciężko na duszy,bo ciężko jest mi sie doszukiwać jakichś pozytywnych cech tego płynu,kolor mętno brązowy,nagazowania brak,piany brak,zapach i smak pomine...na pytanie zadane przez Twórczynie:"zwymiotowałeś?" odpowiadam ze nie,lecz pewnie gdybym wziął wiecej niż 3 łyki to nie byłoby ze mną dobrze.Przyczyną takiego stanu rzeczy,był po prostu wypadek przy pracy.Za to etykieta bajerancka... Zmieniając temat to możnaby założyć taki temat ,w którym opisywalibyśmy nieudane piwa...chętnie opisze jakieś swoje.

P.S: Przy nastepnej warce na pewno nie będzie przypadków.Powodzenia
    chickkiller :)
  • cyborg_marcel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 3467

Chris> zapomniałeś dodać, że w warce wylądowała połowa słoika pirosiarczyn, jak również zapomniałeś, że produkt końcowy nie jest piwem, tak więc opis powinien się znaleźć (jak Ci kilka razy mówiłam) w temacie warzeniowym, a nie wśród recenzji piw. Howgh.
    Ps. Złożę na karb Twojego wieku fakt, że postanowiłeś płyn do rur w kilka dni po butelkowaniu wypić.
    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

Related Topics

Collapse

• adam1878red
      powitanie i pytanie
      adam1878red
      Witam wszystkich i mam pewne nasuwające mi się po ostatnim warzeniu pytanie.
      Posiadam kociołek warzelny VEVOR 30 litrów i o ile warzenie piwa w ilości 20 litrów nie nastręcza żadnych problemów, tak przy moim 1 podejściu do stouta postanowiłem go zrobić w ilości 10 litrów. I tu zaczęły...
      2025-08-04, 20:14
    • Krakus
      2025.09.12-14 - XXIV Zlot Browar.biz Warka, LISTA CHĘTNYCH
      Krakus
      Tutaj wpisują się osoby chcące w doborowym towarzystwie żuli, meneli i innych degustatorów, degustować piwa na tegorocznym zlocie w Warce. Wpisujemy się tak, jak w poprzednich latach, tj. kopiujemy listę i wklejamy ją w komentarzu, dopisując siebie.

1. Krecik
      2. Krakus
      2025-07-18, 20:23
    • Krakus
      2025.09.12-14 - XXIV Zlot Browar.biz Warka, Browar Browarka
      Krakus
      Jak donosi Krecik, tegoroczny zlot zostanie odwołany w Warce, w ośrodku "Kemping nad Pilicą", ul. Nowy Zjazd 6, blisko stacji kolejowej Warka Miasto.
      Noclegi tanie i skromne, domki głównie 4-osobowe z piętrowymi łóżkami (190 zł za dobę), bez sanitariatów, kablówki, dżakuzi....
      2025-07-18, 20:19
    • Petitpierre
      Funky Fluid, Boarding: Cancun
      Petitpierre
      DNEIPA, zapach to passiflora, mango, liczi, same owoce-na plus, nuta dolna lekko grejpfrut, sok pomarańczowy, oleiste. W smaku goryczka lekka, kwiatowa-rumianek, arnika, drapacz. Piwo jest trochę wodniste, ale to na karb sokowości, gładkie, od płatków. Udane z pewnością. Jeszcze nie poziom Big...
      2025-07-12, 12:04
    • heckler
      Velké Pavlovice, Tovární 509/3a, Pivovar Thrills
      heckler
      Velké Pavlovice to miasteczko położone w samym centrum winnego regionu Czech, więc istniejący tam od 2021 roku browar Trhills siłą rzeczy nawiązuje do tamtejszych winiarskich tradycji. Browar znajduje się na terenie zamkniętym i aby dostać się za bramę należy do sladka dzwonić. O ile...
      2025-06-24, 08:57
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...