Art zrobił nam zgadywankę, zajrzyjcie - ostatnio dodane zdjęcie w galerii!
Zdjęcie w galerii
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
ale chyba została już rozwiązana? czy nie?Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki" -
Art nie potwierdził mojego typu...Comment
-
mojego też
niestetyWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Fotki dorzucamy do galerii a w temacie o danej knajpie zamieszczamy tylko linki do nich.
-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
Mieszkańcy wielkich osiedli mieszkaniowych w północno-wschodniej części Charkowa nie mogą narzekać na brak piwnych atrakcji. Przy magistralnej ulicy Geroiv Praci mają browar restauracyjny AltBier, https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=134991 a zaledwie 3 przystanki tramwajowe na wschód, na...
-
Channel: Ukraina
2020-03-20, 05:22 -
-
Oho... widzę, że system totalitarny działa wspaniale
Ten post też wytniesz Maggyk zanim ktokolwiek zdąży go przeczytać ?))
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Browarek odwiedziłem 12.09.2019 zupełnie przypadkowo i to dzięki Pendragonowi. Zadzwonił akurat jak wracałem pociągiem z Pilzna do Pragi, trochę pogadaliśmy a na koniec zapytał: "-Gdzie planujesz zakończyć dzisiejszy dzień?" Ja na to, że chyba wysiądę po drodze do któregoś...
-
Channel: Czechy
-
-
Cześć,
dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...5 Photos-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment