Nøgne Ø - to już koniec?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Chmielnicki
    Porucznik Browarny Tester
    • 2012.07
    • 324

Nøgne Ø - to już koniec?

Hej!

Co się stało z piwami z Nøgne Ø w polskiej dystrybucji? Bo co się stało z samym browarem, to wiemy. Ale czy to oznacza, że po przejęciu przez Hansę i odejściu Kjetila przestali warzyć ciekawe piwa? Kiedyś to był jeden z moich ulubionych browarów, na równi z Mikkellerem. Piw takich jak Mandarina IPA, Two Captains czy 100% Peated długo nie zapomnę. A teraz co? Pustki. Wymiotło Nøgne Ø ze sklepów - tylko na Śląsku czy w całej Polsce?
  • zgroza
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2008.03
    • 3614

W Bydgoszczy jeszcze stoją stare zapasy
    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

Related Topics

Collapse

• Prusak
      Forever Brewing Co/Wołynśkij Browar, Voyager
      Prusak
      Skusiłem się na jedną z puszek stojących już jakiś czas w Leclercu. Kolaboracja z tajemniczym (przynajmniej dla mnie) polskim kontraktem Kite.Szkoła.PL. Alk 4, 5%, Eks. 12,5 blg.
      Piwo ma w "podtytule" German Pilsner, ale koło takiego pilsnera to chyba krótko ono stało (a może...
      2023-06-10, 15:58
    • AdamKowalski34
      Pojedyncza butelka warki z browaru skwaśniała
      AdamKowalski34
      Cześć,
      Mam nadzieję, że wybrałem dobry dział.
      Chciałbym poradzić się bardziej doświadczonych użytkowników co mogło się stać z piwem bo trochę mnie to dziwi, w skrócie opiszę sytuację.
      Zakupiłem 6 piw (ten sam karton i data i godzina), grodziskie white ipa warka...
      2025-06-09, 06:10
    • ART
      SZTAB Ahumby, Kristallweizen [?]
      ART
      Człowiek chodzi spokojnie, nikomu nie wadząc ulicami Koszęcina, a tu zza rogu wyskakuje znienacka Ahumba i wręcza mu dwa flakony błagalnym tonem piskając żeby pod żadnym pozorem nikomu nic nie mówić o tym Wtf? No to... em... mówie że nikomu poza internetem zupełnie nic nie powiem. ...
      2024-11-03, 23:00
    • darekd
      Ladenburger, Bad Santa Weizenbock XMS SPCL Edition 23
      darekd
      Browar z Badenii-Wirtembergii, który lata temu miał pszenicznego koźlaka na rynku polskim pod tą marką:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...warmia-tarczyn

To ma 16% ekstr. i 8 % alk.

Ten...
      2024-02-21, 02:23
    • Prusak
      Dziki Wschód, Lubel
      Prusak
      Piwo na Zuli plus eksperymentalny chmiel od PIłata. Wypuścili pod tą nazwą też pilsa, tu zaś nie zdeklarowali się co do stylu, choć parametry bardzo lekkie 10 % E i A. 4%. Natomiast koło pilsa to nawet nie stało. Zapach bucha od razu pomarańcżą i cytrusami. Kolorek bardzo jasny, piany...
      2024-01-28, 01:51
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...