A ja sprawdziłem, razem z Gul Gulem i resztą, że pasteryzowany keg po otwarciu, po dwóch miesiącach jest pijalny. Dotyczyło to Namysłowa.
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
trwałość piwa niepasteryzowanego (KEGi)
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)
Kegi oczywiście z legalnego źródła;
Wojewodztwo slaskie
T:576046066...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-04-25, 11:07 -
-
Nowoczesny browar z Dolnej Austrii.
Porter brytyjski z puree śliwkowym (stąd Powidl), w składzie też płatki owsiane.
Ekstr. 15,8%
Alk. 5,7%
https://www.brauschneider.at/bier/powidl-porter/
Aromat - są łagodne śliwki, ciemne, leciutko palone...-
Channel: Austria
-
-
Monachijski browar z historią od 2006 r. Zaczynali bodaj w garażu a po kilkunastu latach uruchomili nowy, duży zakład.
https://www.giesinger-braeu.de/
5,3% alk.
Aromat - ciemne słody czyli nutka kakao, suszonych ciemnych owoców (też leciutko cierpkich) i łagodne...-
Channel: Niemcy
2025-12-23, 21:46 -
-
Schlossbrauerei Söldenau to browar z Dolnej Bawarii zamknięty w 1992 r.
Browar Eschenbacher też jest z Bawarii (Dolna Frankonia) i warzy pod marką dawnego browaru m.in. to piwo
5,5% alk
Aromat - słodowy, podsuszone ziarno
Piana - wysoka, umiarkowana trwałość,...-
2025-12-18, 00:27 -
-
Duży browar z Ingolstadt (Górna Bawaria), który ma swojego dystrybutora w Polsce i pojawiło się w niektórych naszych sieciach przed świętami.
Aromat - słodowy z lekką zbożową słodyczą
Piana - zdecydowanie wysoka, średnia trwałość
Barwa - ciemne złoto
...-
2025-12-08, 20:43 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment