to jest informacja z lutego 2007, więc nie jest to jakaś nowość w sprawie... co się dzieje teraz, choć nie sądzę że pozytywnego, to jest ciut inna kwestia
Na terenie byłej cukrowni "Żnin" powstaje kompleks hotelowo-gastronomiczno-rekreacyjny Cukrownia Żnin Park Industrialny. Powstał już hotel, browar, kręgielnia. Ma jeszcze być aquapark, kino...
Browar wkomponowano w halę wachlarzową kolejki wąskotorowej gdzie znajduje się...
Sam go kiedyś wytargałem jak leżał przygotowany do wywózki razem z innym złomem na terenie dawnego browaru. Dziś oddam go za symbolicznyą dychę. Albo więcej - to już zależy od kupującego
Serrrrrrdejcznie zapraszam, unikalny złom https://allegro.pl/oferta/szyld-blaszany-leszek-znin...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Zwracam się do Was z gorącą prośbą o pomoc. Piszę pracę magisterską na kierunku Turystyka i Rekreacja w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Uznałem, że nikt nie dostarczy mi większej ilości potrzebnych informacji niż...
Międzynarodowe Targi Turystyki, Sprzętu Turystycznego i Sportowego GLOB 26-28.03.2004
W ostatni weekend odbyły się w Katowicach Targi Turystyki. Wspominam o tych targach dlatego, że miały na nich swoje stoisko Browary Tyskie, oferujące zwiedzanie. Ja na stoisko zawitałem. I otrzymałem...
Comment