Bingo! wygrywasz niepełny karton butelek po Bedżingach. Do odbioru w schronisku na Limanowskiego w Radomiu
No ale żeby takim sposobem wymuszać pierwszego posta, ja to mam sposoby na aktywność
wymuszać nie trzeba jak na razie za "cienki w uszach" w piwnym temacie jestem, by się udzielać
A nagrodę proszę rozdysponować pomiędzy piwną brać, bowiem do Radomia mi na razie nie po drodze :]
Ja mam poprostu przy kluczach mały otwieracz, a więc zawsze przy sobie
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
A ja dopracowałem się fajnej metody otwierania w pociągu. W większości przedziałów nie ma już niestety otwieraczy pod stolikami przy oknach, więc wykorzystuję samo okno, opierając butelkę kapslem na jego ruchomej części i zamykam do góry. Gdy okno dojdzie prawie do końca, piwko nam się otwiera a kapsel w większości przypadków wpada do śmietniczki która jest niżej. To mój popisowy numer
Troche wypadłem z obiegu , co jest teraz na topie jeśli chodzi o filtracje ? Kiedys to był zwykły oplot - u mnie sie kiepsko sprawdzało , widze że w sklepie CP są filtratory okrągłe , krzyżowe itp .
Czy jest róznica między nimi ? Czy jednak nadal oplot ...?? dziękuje za podpowiedzi
Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
Paskov to niewielkie miasteczko leżące w kraju morawsko-śląskim pomiędzy miastami Ostrava i Frýdek-Místek. Ponieważ wiedzieliśmy, że wkrótce tam ma ruszyć nowy browarek na drugi dzień po piwnym święcie we Frydku postanowiliśmy udać się do Paskova na rekonesans. Piękna, słoneczna...
Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...
Comment