Mamy ten materiał na płytce, ale trzebaby go przyciąć do samego fragmentu o piwowarstwie.
Piwo w TV
Collapse
X
-
Comment
-
Dziś o 7 rano na TV TRWAM (!) pokazano dokument "Trapiści w Holandii" gdzie kilka minut poświęcono wytwarzaniu piwa w klasztorze Westvleteren. Nie widziałem oryginalnego tytułu reportażu i nie wiem czy to tłumacz czy reżyser się pomylił bo Westvleteren w Belgii leży oczywiście. Powtórka dziś o 11.30.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
widzieliśmy kilka miesięcy wstecz przez przypadek w sumie. filmik był z ubiegłego wieku więc może te tereny były jeszcze holenderskie
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Jutro w TVN24 w programie Prosto z Polski o godz. 17.10 powinien się ukazać materiał nagrany ze zdobywcą dla swego piwa tytułu Grand Champion V Konkursu Piw Domowych, co dokładnie w nim będzie, nie wiem, ale na pewno wart obejrzenia.
A może wypowie się sam zainteresowany?Comment
-
Comment
-
Może to ktoś nagrać, przekręcić przez kompa i zeFTPować?Jutro w TVN24 w programie Prosto z Polski o godz. 17.10 powinien się ukazać materiał nagrany ze zdobywcą dla swego piwa tytułu Grand Champion V Konkursu Piw Domowych, co dokładnie w nim będzie, nie wiem, ale na pewno wart obejrzenia.
A może wypowie się sam zainteresowany?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Nie wiem, czy będzie wart obejrzenia, bo materiał ma być kręcony jutro o 10, a emisja o 17.10. Nie będę więc miał wpływu na to, co sie ukaże, a co będzie wycięte. Na pewno nie będzie żadnego warzenia piwa.Jutro w TVN24 w programie Prosto z Polski o godz. 17.10 powinien się ukazać materiał nagrany ze zdobywcą dla swego piwa tytułu Grand Champion V Konkursu Piw Domowych, co dokładnie w nim będzie, nie wiem, ale na pewno wart obejrzenia.
A może wypowie się sam zainteresowany?
Postaram się jednak zrobic jak najlepsze wrażenie!
Comment
-
Przed kręceniem poczęstuj ich swoim piwem żeby wiedzieli o czym kręcą
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
-
Wszystkich oczekujących na Wielką rolę Wielkiego B informuję (bo on pewno zbyt skromny będzie), że pojawi się on na antenie TVN 24 dopiero jutro. Godzina bez zmian...Nie wiem, czy będzie wart obejrzenia, bo materiał ma być kręcony jutro o 10, a emisja o 17.10. Nie będę więc miał wpływu na to, co sie ukaże, a co będzie wycięte. Na pewno nie będzie żadnego warzenia piwa.
Postaram się jednak zrobic jak najlepsze wrażenie!
Comment
-
5560 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
-
hehehe, własnej gorzelni, ehhh blondynki
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment