Dlaczego? Jeden wielki filozof stwierdził kiedyś, iż wie,że nic nie wie  Ale wyjaśnienie dla wszystkich, którzy uznaję, iż herezje prawię: porównuję jako stoi w karcie - "Dunkel/Ciemne". Ot i wsio. A jakiej to jest fermentacji i czy dodają do tego gotowanego borsuka to już nie jest ważne, gdyż jest to moja subiektywna opinia nie wiążaca nikogo
 Ale wyjaśnienie dla wszystkich, którzy uznaję, iż herezje prawię: porównuję jako stoi w karcie - "Dunkel/Ciemne". Ot i wsio. A jakiej to jest fermentacji i czy dodają do tego gotowanego borsuka to już nie jest ważne, gdyż jest to moja subiektywna opinia nie wiążaca nikogo Zdrówko
  Zdrówko  

Ale wyjaśnienie dla wszystkich, którzy uznaję, iż herezje prawię: porównuję jako stoi w karcie - "Dunkel/Ciemne". Ot i wsio. A jakiej to jest fermentacji i czy dodają do tego gotowanego borsuka to już nie jest ważne, gdyż jest to moja subiektywna opinia nie wiążaca nikogo
 Ale wyjaśnienie dla wszystkich, którzy uznaję, iż herezje prawię: porównuję jako stoi w karcie - "Dunkel/Ciemne". Ot i wsio. A jakiej to jest fermentacji i czy dodają do tego gotowanego borsuka to już nie jest ważne, gdyż jest to moja subiektywna opinia nie wiążaca nikogo Zdrówko
  Zdrówko  

Comment