Strony www browarów
Collapse
X
-
Obecnie również pod adresami: www.brewer.pl oraz www.browarpolczyn.pl jest ta sama strona browaru Fuhrmann.Comment
-
Zapraszamy na stronę www.browar-konstancin.pl w zakładce 'Gdzie?' jest lista lokali w których można skosztować piw Browaru Konstancin. Lista ta będzie regularnie aktualizowana, warto więc zaglądać tu jak najczęściej. Miłego przeglądania.Comment
-
Tego brakowało. Przydałaby się jeszcze informacja w którym lokalu oferowane jest piwo lane. Myślę, że przede wszystkim miejsca z beczkowym piwem będą wizytowane przez forumowiczów.Zapraszamy na stronę www.browar-konstancin.pl w zakładce 'Gdzie?' jest lista lokali w których można skosztować piw Browaru Konstancin. Lista ta będzie regularnie aktualizowana, warto więc zaglądać tu jak najczęściej. Miłego przeglądania.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Tak trzymać. Z zauważonych byczków - wykreślcie słowo "niepasteryzowane" z opisu Zdrojowego Pasteryzowanego.
Powodzenia
Ostatnia zmiana dokonana przez lzkamil; 2009-04-21, 14:06.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Dokładnie- co mi po butelkowym Konstancinie w knajpie w centrum W-wy w cenie trzykrotnie wyższej niż w każdym sklepie?
Jedynie beczkowa (i najlepiej niefiltrowana
) wersja może mnie zachęcić do odwiedzin i konsumpcji.
Comment
-
-
Comment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez granat862; 2009-05-09, 22:39.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
Strony nowych minibrowarów w Czechach
Minipivovar Parník Přerov:
Městský podorlický pivovar v Rychnově nad Kněžnou:
Minipivovar Bzenec
Staročeský pivovárek Dobruška
Minipivovar Vyšší Brod
Tambor. Pivovar ve Dvoře Králové nad Labem
Comment
-
-
Kurcze, lubię ten browar, lubię ich piwa więc boli mnie, że ta strona tak brzydka... Jak sobie otworzę stronę Konstancina (to chyba można uznać za podobny "kaliber") to naprawdę srogi żal bierze...No nareszcie jest odświeżona strona Czarnkowa: http://www.browar-czarnkow.pl/Pozdrawiam, MaciekComment
-
Strona brzydka, bo i sam browar brzydki (w sensie estetycznym)... Poza tym nie jest brzydka, może to tło trochę tylko gryzie...
A z ciekawostek, to znalazłem małego "buga" w Ciechanowie: wchodzę przez ciechan.com.pl (bo ja sobie ułatwiam życie nie wpisując tych licznych "w"), pojawia się pytanie o 18 lat, a po odpowiedzi "tak" przekierowuje na www.ciechan.com.pl i pyta ponownie. Z czystym sumieniem odpowiadam znów "tak" (bo skończyłem 18 lat dwa razy) i wtedy dopiero jest dobrze...
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Masz na myśli Czarnków? Jest to jeden z nielicznych browarów w Polsce, który ma zachowaną architekturze starego browaru. Wg ciebie ładniejszy browar istnieje w Oborach lub Imielinie?Comment