Piosenka o piwie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bulipunk
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2008.11
    • 94

Piosenka o piwie

SUPER!!! Proponuje posłuchać
    Michał-BULI-Nowak

I said firmly "NO" for any alcohol... but it doesn't listen me :) and I am happy with it :)
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Tekst nieprzesadnie ambitny.

Comment

• bulipunk
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2008.11
      • 94

Tekst nie jest zadziwiający ... ale mówi to co powinien Do tego teledysk... Mówi jeszce więcej hehe
      Michał-BULI-Nowak

I said firmly "NO" for any alcohol... but it doesn't listen me :) and I am happy with it :)

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
        Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
        darekd
        Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
        ...
        2023-02-08, 00:16
      • bastion
        Łotwa, Jelgava, Cukura Iela 21, Alus Daritava Viedi.
        bastion
        Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
        2023-11-27, 22:50
      • slawekkazek
        200 lat browaru w Połczynie-Zdroju. Historia opowiedziana zdjęciami.
        slawekkazek
        Z okazji 200 lecie browaru w Połczynie-Zdroju ukazała się okolicznościowa książka. Nie jest to klasyczna monografia - do opowiedzenia historii browaru posłużył unikalny zbiór fotografii. Zestawione zostało tez kalendarium. Premiera książki miała miejsce 13 lipca podczas festyny na dziedzińcu...
        2025-07-21, 09:54
      • Shedao
        Litwa, Užukampis, Galvės g. 120, Pilialaukis
        Shedao
        Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.

Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...
        2025-01-07, 15:02
      • dadek
        Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
        dadek
        Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
        2024-10-14, 02:47
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...