Zmiana Fitting'u

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • giudice
    Gość
    • 2005.07
    • 231

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
    Flach A ma Żywiec , więc może też i heniek. Okocim nie przypadkiem Kombi ?
    Z mojej praktyki wynika, że typ Flach to Warka, Okocim, KP itd; Kombi to Żywiec (bez różnicy czy macierzysty czy z Zamkowego) a Heineken to Korb.
    Używam głowice wszystkich powyższych typów.

Comment

Related Topics

Collapse

• centris
      Potrzebuje pomocy piwowara
      centris
      Cześć,
      Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
      Pozdrawiam
      2025-01-07, 10:23
    • darekd
      Mount Saint Bernard Abbey, Tynt Meadow
      darekd
      Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!

Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano
      ...
      2023-02-07, 23:16
    • polskichmiel
      Potrzebuje porady
      polskichmiel
      No więc sprawa wygląda bardzo prosto, właśnie skończyłem gotować piwo i nagle mnie olśniło, że zapomniałem zamówić drożdzy XD Przechodząc do sedna, czy mogę przelać piwo do fermenatora i dodać drożdze jutro, pojutrze? Czy mam odrazu wszystko wylać i lepiej planować przyszłe zakupy?...
      2021-03-29, 23:51
    • Serokomlak
      Szwecja, Kalmar, Polhemsgatan 30, Ängöl AB
      Serokomlak
      Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
      2025-09-28, 21:34
    • ART
      Schiedam, Lange Achterweg 18, Tapperij het Weeshuis
      ART
      Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat...
      2025-09-20, 10:16
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...