przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Całkiem fajne mistrzostwa - bez fajerwerków, ale za to mecze mega wyrównane. Jest walka a to lubię najbardziej. Włosi i Chorwaci zrobili na mnie największe wrażenie i...Polska. Gramy z pomysłem, taktyka trzymana na 100% i tylko Milik niech w końcu zacznie strzelać. -
W zasadzie zgadzam się z Krzysiem. Dobrze, że nie przegraliśmy, choć przyznać trzeba, że Niemcy nie pokazali nic wielkiego a nasza obrona grała na bardzo dobrym poziomie. Jednak im bliżej bramki niemieckiej tym słabiej. W pierwszej połowie nie oddaliśmy ani jednego strzału, w całym meczu ani jednego w światło bramki. Przewracający się wiecznie Krychowiak, nieskuteczny Milik, niewidoczny Mączyński. 2/3 czasu przeciwnik posiadał piłkę, wymienił 4 razy więcej podań. Czytając dzisiejsze medialne doniesienia czy podsumowania utrzymane w tonie totalnej euforii dochodzę do wniosku, że chyba oglądałem inne spotkanie.
A taka Gazeta Wrocławska to już pojechała po bandzieLeave a comment:
-
W mediach euforia, jakbyśmy zdobyli co najmniej mistrzostwo galaktyki, ale ja chyba jakiś inny mecze oglądałem. Posiadanie piłki 35%, strzałów celnych brak. Poza wynikiem powodu do zachwytów nie widzę. Zwrócę uwagę, że w dwóch meczach nasza ekipa strzeliła tylko jedną bramkę.Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysiu; 2016-06-17, 13:58.Leave a comment:
-
Weszlaki dobrze napisali, że gdyby Pazdan grał w jakimś Liege to już na stole leżałby kilkunastomilionowy transfer. Ale znając waszą obrotność za trójkę pójdzie.
A co do Nawałki to aż boję się Ci przytaknąć. Na szczęście dla równowagi osobiście słyszałem wczoraj głosy z okolic ul. Kałuży, że chyba oszalał trzymając Mączyńskiego zamiast KapustkiLeave a comment:
-
Z swoją drogą Beenhakker dostrzegł w nim "international level" lata temu.Leave a comment:
-
Dla porządku - pisałem to po meczu z Holendrami.
A wczoraj Pazdan zrobił robotę na 120 %, przyznaję. Ale moim zdaniem właśnie dlatego, że przestał być tylko przecinakiem a dołożył sporo z bulteriera, nie odpuszczałLeave a comment:
-
Za to z Krzyżakami trafiłeśOstatnia zmiana dokonana przez bayern71; 2016-06-17, 10:40.Leave a comment:
-
No to remis. Szkoda mi sytuacji Milika, w 46. minucie nie powinien powtarzać główki z 2014 r., ale najzwyczajniej w świecie ją posłać do siatki. Szkoda też szansy Grosickiego.Leave a comment:
-
Angole hehehhehehe, Brawo Rosjanie. Całkiem ciekawe te mistrzostwa. Walia walka i Bale, Słowacja w II połowie całkiem ciekawe akcje. Dzisiaj zapowiada się maraton - drżyj wątrobo.Leave a comment:
-
Wlasnie sobie uswiadomilem jak ciezki czas przede mna.
Euro i Copa America dzieki roznicy czasu nie zachodza na siebie i dzieki temu codziennie do obejrzenia bede mial kilka spotkan, np jutro
Albania : Szwajcaria,
Walia : Slowacja,
Anglia : Rosja,
USA : Paragway
Kolumbia : Kostaryka.
A w niedziele mecz Polakow z polnocnymi Irlandczykami i inne.
Bedzie ciezkoLeave a comment:
-
W cieniu Euro odradza się wielki Widzew. Jest awans, jest dyrektor sportowy Ryszard Komornicki, są gratulacje od prezesa Zibiego, jest zwiększone zaangażowanie dotychczasowych sponsorów, na dniach konferencja prasowa i nowy zagraniczny sponsor, kibice zebrali przeznaczyli około 200k na funkcjonowanie klubu w ostatnim roku, są przejrzyste finanse i nowe "widzewski" władze, jest młody i utalentowany trener Płuska. Teraz budowa drużyny na najtrudniejszą ze wszystkich lig, mimo, że to dopiero III liga to w mojej ocenie jest najtrudniejsza bo awansuje jedynie pierwszy zespół. Nie ma żadnego buforu, jak np.: przy awansie z ligi II do I (gdzie awansują bodajże 3 drużyny, a 4 gra w barażu).Leave a comment:
-
Biorąc pod uwagę grę, a także poprzednie doświadczenia to obawy są. Z drugiej strony w ostatnich latach nie mieliśmy "na papierze" tak silnej kadry więc na razie minusy nie przekreślają plusówLeave a comment:
-
Po wczorajszym meczu z Litwą obawy rosną. Drużyna nie pokazała w zasadzie nic, a na dodatek odpaść może najlepszy w tym meczu Grosicki. Może to zmyłka, ale wątpliwości są.Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysiu; 2016-06-07, 13:10.Leave a comment:
-
Gdzie oglądamy mecze w Wawie bo trzeba stolik rezerwować?
- Muzeum etnograficzne - tak tak, będzie strefa kibica, strefa dla dzieci, strefa piwa i cydru
- Czeska Piwiarnia (jest dobre i tanie piwo, fajne chłopaki, szybko trzeba rezerwowac bo lokal malutki
- Green Pub Bemowo - super atmosfera, dobre i w miarę tanie piwa
_ któryś z tapów w Centrum? Drogo ale może Hopsters? dobry wybór piw, Jabberwocky (duży ekran pewnie będzie, duży wybór piw)
- Norka - tu raczej jak nas będzie ze dwóch bo więcej lokal nie pomieści
- Chmielarnia (dobry wybór piw, centrum)
Dajcie szybko znać bo mecze zbliżają się dużymi krokami. Ewentualnie u kogoś w domu?Leave a comment: