przy piwie o piłce kopanej

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Latarnik
    replied
    No kurde, mam transmisje w amerykanskiej TV z meczu Polakow, a tu taka kaszana.
    Armenia w dziesieciu gra jak rowny z rownym z naszymi gwiazdami.

Leave a comment:

• Krzysiu
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
    Liczą się tylko TRZY punkty.
    Może dla ciebie. Ja oglądam mecz, bo chcę zobaczyć ciekawą grę. Jak będę chciał zobaczyć punkty, sprawdzę wynik w necie.

Powiem więcej - jak mają uprawiać takie dziadostwo, to wolę, żeby odpadli i nie przynosili wstydu.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysiu; 2016-10-11, 10:43.

Leave a comment:

• kiszot
    replied
    Dużo nie brakło a skończyłoby sie tak jak w Kazachstanie.

Leave a comment:

• dyczkin
    replied
    Liczą się tylko TRZY punkty.

Leave a comment:

• Krzysiu
    replied
    Słaba druga połowa, dużo chaosu z obu stron. Krótko mówiąc, nie ma powodu do samozachwytu.

Ale też nie było czym się przejmować - tak czy siak, wygraliby BIAŁO - CZERWONI!

Leave a comment:

• robox
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jimmy_jb
    Pozazdrościli ręcznym zwycięstw jedną bramką.
    Akurat z Duńczykami jedną bramką przegrali .

Leave a comment:

• Jimmy_jb
    replied
    Pozazdrościli ręcznym zwycięstw jedną bramką.

Leave a comment:

• wpadzio
    replied
    Od 3:0 do 3:2 i nerwowe spoglądanie na zegarek by już się skończył ten mecz. Chyba coś się komuś popierpapierkowało... Znów spotkanie o dwóch obliczach. I znów niepotrzebna nerwówka.
    Nie ganię Glika za samobója, zdarza się, choć nie rozegrał meczu życia.
    Grosicki w pierwszej połowie za to bezdyskusyjnie gracz meczu.
    Lewy strzelał bo powinien, choć ta trzecia bramka to był fuks trochę.
    Szkoda Milika, bo po jego zejściu szpica się stępiła.
    Zieliński ambiwalentnie, niby robił szum ale i kilka razy walnął zbyt szybko i w kosmos, choć miał czas i miejsce.
    Fabiański widać, że jest profesjonalistą pełną gębą. Jego gra i postawa daje naprawdę poczucie bezpieczeństwa i pewności, że to właściwy człowiek na właściwym miejscu.
    Krychowiakowi brakuje wybitnie ogrania. Widać było niepewność w kontrakcie z piłką. Boję się, żeby nie pojechała mu teraz psycha, albowiem to osobowość o wyraźnie narcystycznym rysie.
    Piszczek i Błaszczykowski przeciętnie ale w normie.
    Jędrzejczyk miał kilka fajnych zrywów.
    No a Cionek... Cionek przyznaję nigdy mi nie leżał...

Żeby nie być takim malkontentem to muszę przyznać, że kilka razy w pierwszej połowie docisnęliśmy tak Duńczyków, że pewnie mogli mieć za chwilę pełne gacie. To był przykład dominacji na całego, aż serce rosło. No ale potem... patrz początek mojego pisania
    Ostatnia zmiana dokonana przez wpadzio; 2016-10-09, 14:27.

Leave a comment:

• Gringo
    replied
    Wreszcie Lewy zagrał z zaangażowaniem i przede wszystkim skutecznością jakby jeszcze nie zdjał koszulki Bayernu.

Leave a comment:

• Demigod
    replied
    Druga połowa tradycyjnie marna, w Danii może być ciężko.
    Dobrze zaprezentował się Zieliński, mimo, że miał kilka strat to jednak jego gra dobrze rokuje zwłaszcza, że w klubie ma się od kogo uczyć.
    Grosicki od ME non stop mnie zaskakuje, bardzo pewny zawodnik.
    Nie wiem co komentator chciał od Błaszcza twierdząc, że nie jest widoczny jak dla mnie Kuba zawsze gra z poświęceniem i bardzo ofensywnie, wczoraj nie było inaczej.
    Jest nad czym popracować nie zmienia to faktu, że mamy dobrą drużynę która powinna wyjść z grupy.

Patrząc na wyniki widać, że poziom coraz bardziej się wyrównuje.

Leave a comment:

• tfur
    replied
    jak stwierdził kolega, mecz był nudny
    póki w krótkim czasie nie wyszliśmy
    z trzy zero na trzy dwa
    dobrze się skończyło
    za wolin!

Leave a comment:

• PaPe
    replied
    Podobno była na przedostatnim.

Leave a comment:

• zipkeczup
    replied
    Czy Legia kiedykolwiek w trakcie dziesiątej kolejki była na miejscu spadkowym? Nie chce mi się sprawdzać, może analitycy Canal+ już wiedzą

Leave a comment:

• emes
    replied
    Straty na kilka milionów i jakby nie można było wydać np 10000 zł na dodatkowych ochroniarzy, którzy zrobili by z tymi bandytami porządek. To jest efekt notorycznego pobłażania dla kiboli i układania się z nimi. A ci kibole kupują najtańsze bilety na mecze a generują największe straty. Zadziwiające jest też to, że kibice sami nie "dyscyplinują" tych bandytów działających na szkodę klubu.

Leave a comment:

• Pinio74
    replied
    Na razie stadion Legii zamknięty na mecz z Realem po ekscesach na meczu z Borussią. Poszło odwołanie.
    Zobaczyłem taki komentarz w necie i się popłakałem:

Mam tak samo jak Ty
    Real Madryt w TiVi

Leave a comment: