Ludu...od mojej rejestracji będę dzielił się z wami moimi odczuciami ze spotkań oko w oko z piwkiem.Dzisiaj był Hanraś.Po magicznej cenie 2.29 nie spodziewałem sie kokosów,ale.....nie było tragicznie!Jak dla mnie to pianka za szybko schodzi.Kolor jest ładny, a smak zaspokajający.Gustuję co prawda w bardziej gożkich piwach,ale... no i nazwa.Kto wpadł na pomysł by tak piwo nazywać??
proponuję nazwać następny wchodzący na rynek produkt np. Janosik albo Gierek
bez urazy dla ś.p. żelaznego Edka!!!
No i żeby nie było to na wrocławskich Jatkach (polecam---niezły klimat) wypiłem Żywca.NIeeeeee jest to najciekawsza pozycja.Ja wiem...wielu siuę nim zachwyca,ale ja mówie nie.Coś w tym smaku nioe było ok.Według mnie oczywiście.Jeżeli czytasz to człowieku piwoszu a lubisz Żywca to podziel się swoimi odczuciami co do tego piwa.A swoją drogą to z piwem jest jak z seksem.Każdy facet powie "TAK" ale nie każdy będzie chciał jeszcze raz to samo.
"Piwo to moje paliwo"
proponuję nazwać następny wchodzący na rynek produkt np. Janosik albo Gierek
bez urazy dla ś.p. żelaznego Edka!!!No i żeby nie było to na wrocławskich Jatkach (polecam---niezły klimat) wypiłem Żywca.NIeeeeee jest to najciekawsza pozycja.Ja wiem...wielu siuę nim zachwyca,ale ja mówie nie.Coś w tym smaku nioe było ok.Według mnie oczywiście.Jeżeli czytasz to człowieku piwoszu a lubisz Żywca to podziel się swoimi odczuciami co do tego piwa.A swoją drogą to z piwem jest jak z seksem.Każdy facet powie "TAK" ale nie każdy będzie chciał jeszcze raz to samo.
"Piwo to moje paliwo"
?
. Na rynku góruje ładny kościół, równie ładne kamienice, ale i wszechobecna betonoza, szkoda, bo cienia i...
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
Comment