Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Piwo ma zdrożeć!!! - Ratunku!!!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• bastion
    Grecja, Saloniki, Armenopoulou 19, Oinopneumata Liquor Store.
    bastion
    Niewielki sklepik z nazwy raczej ukierunkowany na mocniejsze trunki, ale w rzeczywistości jest chyba odwrotnie.
    Saloniki oferują szeroką gamę kraftowych piw, ale raczej w lokalach. To taki model włoski gdzie idzie się do knajpy by napić się piwa. Sklepów stacjonarnych ukierunkowanych...
    2023-08-18, 10:34
  • pegazus300
    Próba piwa po burzliwej - ratunku!!!
    pegazus300
    Hej. Burzliwa właśnie mi się skończyła więc postanowiłem sprawdzić BLG. Zeszło z 15 do 5. Ale piwo to dramat, brzeczka która była przechmielona taka została. Piwo zamiast być czerwone jest brązowo sraczkowate a w dodatku spod wyraźnych nut chmielu lekko kwaskowate. Czy mam to wylać do...
    2018-04-10, 16:26
  • bastion
    Ukraina, Ivano - Frankivsk, Mazepy 6, Copper Head.
    bastion
    W samym centrum miasta, nieopodal historycznego browaru Sedelmajera, a raczej tego, co z niego zostało, mieści się chyba ulubiony przez miejscową młodzież browar restauracyjny w dawnym Stanisławowie. Samo miasto pod względem ilości mikrusów ustępuje chyba tylko stolicy, co czyni je bardzo...
    2021-04-13, 20:27
  • BeerKing
    Ratunku. Jak uwolnić bąbelka.
    BeerKing
    Mili Panstwo

Nastawiłem w sobotę w nocy Irish Stouta Muntona (brewkit).
    Do dziś nie ma bąbelka w rurce.
    Wygląda jakby była piana w środku i to nie mała.
    Na dnie jest chyba mały osad.

Drożdże startowałem w szklance i poszły szybko....
    2010-11-30, 00:11
  • zythum
    ART cały czas Ratunku
    zythum
    Od długiego czasu mam kłopoty, cały czas po kilku postach wyrzuca mnie z Forum. Błagam pomocy. Zrobię wszystko dla tego kto mnie uratuje i zapewni nieskrępowany dostępo do Forum
    2002-02-26, 08:42
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...