He, problem w tym, że to właśnie "rodzina" do lustra prze...
Kiedyś mieliśmy dość prostą, analogową Minoltę w lustrze, stąd to parcie
.
Kiedyś mieliśmy dość prostą, analogową Minoltę w lustrze, stąd to parcie
.

) i zoom 70-210/4. Zawiodłem się tylko na 25-50/4, który chcę opchnąć i kupić jakąś jasną stałkę 25 jako obiektyw główny. Pozostałe dwa bardzo ładnie rysują.
Moziem się spotkać, to sobie zerkniesz - zresztą z Becikiem się od pół roku na oględziny umawiamy, możemy zrobić jakieś fotospotkanie w ogródku Bierhalle.

.
...... mnie to na przykład nie przeszkadza, półtora kilo w plecaku mniej czy więcej a ile z tego może być radości

i wcale nie wiem po co tyle zapłaciłem za aparat. Jak nie widać różnicy to... wygoda!
) bajeru w postaci uchylnego ekranu LED
i trochę "zumu" w obiektywie...
) i do tego horror mode (czyli tryb nightshot, podobno nadaje się też do wykrywania UFO
).
pomyśl na tym wyborem w każdym teście otrzymuje bardzo wysokie oceny widziałem go ostatnio w cenie 1990 zł, osobiście mam model z zeszłego roku Pentax K-x długo szukałem i porównywałem również we wszystkich porównaniach zjadał Nikony, Alfy etc.
).
), i tak pojadę do jakiegoś sklepu "rzeczywistego", żeby wszystkich potencjalnych kandydatów (przynajmniej body) potrzymać w rękach i się przymierzyć...
spędziłem na poszukiwaniach kilka ładnych dni.
) Oczywiście stałki to zupełnie inny temat ale nie każdy je lubi i potrzebuje.
Zawsze może też wziąć któregoś nikona ze śrubokrętem - ostatnia szansa żeby kupić D90 sprawdzony model a to już ostatnie dni na rynku więc ceny polecą w górę i jeszcze można na nim zarobić
)
.
.
Comment