Tak pusto...wiatr hula.....ech, nawet we wątku zabawowym i dowcipnym cisza...A spać się nie chce 

<jak sobie wiecej emotek wstawię, to nie znaczy, że będzie mi cieplej, nie? Wiedziałam....
 <jak sobie wiecej emotek wstawię, to nie znaczy, że będzie mi cieplej, nie? Wiedziałam.... >
 >

A na razie dobranoc niedobitkom forumowym!
 A na razie dobranoc niedobitkom forumowym!

), którzy gadają do przedmiotów. Szukam w maszynach ludzkich uczuć - w moim kompie nie znalazłam.
), którzy gadają do przedmiotów. Szukam w maszynach ludzkich uczuć - w moim kompie nie znalazłam. Pewnie to nie do końca normalne ale też nie groźne dla otoczenia. W każdym razie jakiś czas temu mieliśmy w pracy strasznie drogi i profesjonalny skaner, który się zawieszał i odmawiał współpracy. Ja do niego gadałam i twierdziłam, że głaskanie go po podajniku pomaga. Często pomagało
 Pewnie to nie do końca normalne ale też nie groźne dla otoczenia. W każdym razie jakiś czas temu mieliśmy w pracy strasznie drogi i profesjonalny skaner, który się zawieszał i odmawiał współpracy. Ja do niego gadałam i twierdziłam, że głaskanie go po podajniku pomaga. Często pomagało . Któregoś dnia wchodzę na naszą salę i widzę informatyka, który grzebie przy Kodaku. Stoję za nim dyskretnie, a on z pretensją w głosie "Przecież cię głaskałem, dlaczego jej działasz??!!"
. Któregoś dnia wchodzę na naszą salę i widzę informatyka, który grzebie przy Kodaku. Stoję za nim dyskretnie, a on z pretensją w głosie "Przecież cię głaskałem, dlaczego jej działasz??!!" 

)
 )

.
. 

Dawid Velek w swoim wymarzonym browarze warzy piwo już od pięciu lat. Ponieważ tego dnia byliśmy pierwszymi klientami w browarze, mieliśmy dosłownie chwilę na...
 Dawid Velek w swoim wymarzonym browarze warzy piwo już od pięciu lat. Ponieważ tego dnia byliśmy pierwszymi klientami w browarze, mieliśmy dosłownie chwilę na...

Comment