Wracając wczoraj z Krakowa do Sącza pomijam już fakt, że 100 km jechał 3,5 godz.
 Wracając wczoraj z Krakowa do Sącza pomijam już fakt, że 100 km jechał 3,5 godz. rozłożył mnie łopatki kierowca autobusu, który przy wjeździe do miasta pytał sie którędy na dworzec
  rozłożył mnie łopatki kierowca autobusu, który przy wjeździe do miasta pytał sie którędy na dworzec  

A to było zaledwie 2 lata temu, a w firmie pracowały poza mną jeszcze 2 osoby. A ja myślałam, że Cyborgi bardziej zapadają w pamięć
 A to było zaledwie 2 lata temu, a w firmie pracowały poza mną jeszcze 2 osoby. A ja myślałam, że Cyborgi bardziej zapadają w pamięć  

Czyżbyśmy były nieco zarozumiałe?

Kurka, ja pamiętam wszystkich ludzi, z którymi pracowałam - może nie zawsze nazwiska, ale jak na papierze zobaczę, to skojarzę.
 Kurka, ja pamiętam wszystkich ludzi, z którymi pracowałam - może nie zawsze nazwiska, ale jak na papierze zobaczę, to skojarzę. 

Ale jak już wjedziesz w ul. Sportową, a ma ona różne odcinki to już wiesz, że jesteś na miejscu.
 Ale jak już wjedziesz w ul. Sportową, a ma ona różne odcinki to już wiesz, że jesteś na miejscu.
Comment