Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

przy piwie o miodach pitnych

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Petitpierre
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2014.01
    • 2666

Strona miodosytni bardzo oględna, duża marketing'owego ble-ble, a żadnych konkretów. Co jest tak unikalnego w tym miodzie, to naprawdę nie wiem. Niemniej jednak, znowu rynek zalała fala tego typu produktów, "miodów z gębą."
    Mały porterek-przyjaciel nerek

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🍺
      • 2001.02
      • 24420

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Petitpierre
      Strona miodosytni bardzo oględna, duża marketing'owego ble-ble, a żadnych konkretów. Co jest tak unikalnego w tym miodzie, to naprawdę nie wiem. Niemniej jednak, znowu rynek zalała fala tego typu produktów, "miodów z gębą."
      unikalne jest oczywiście opakowanie. Każda butelka została opatulona resztkami jakiejś starej zużytej palety.
      Myślę że to taki produkt o którym ma być głośno, ma zapewnić darmową reklamę w mediach.
      Grzdyla za zdaje się 299 zł oferowali na Warszawskim.

- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Petitpierre
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2014.01
        • 2666

Ekonomicznie, wchodzisz na festiwal, wydajesz nań te 300zł np., jeden pstryczek, nic więcej. Zdrowy, radosny, Low-no generation!
        Mały porterek-przyjaciel nerek

Comment

• Pankracy
          Major Piwnych Rewolucji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2007.10
          • 2890

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
          Wysoko oceniasz możliwości browarbizonów.

Ja tu na zadu... nie widzę nawet zwykłych miodów. Ale jak widzę są dwa nurty: wejście w segment napojów w puszkach dla wszystkich i wejście w segment winiarski, czyli ludzi bardziej wysmakowanych... a ta twoja pozycja to już jakiś hardcore. Obie spoko. Pytanie jak to ekonomicznie się teraz spina?
          Ma 12 % więc jest bezterminowe. Te 368 butelek zapewne znajdzie koneserów gdzieś w świecie. Rynek na wyroby exlusive jest teraz trendy, a zwłaszcza wśród nowobogackich Chińczyków.
          Na pewno ciekawsze to dla koneserów niż wódka Chopin Vintage, ktora została zrobiona z jakiegoś tam 30 letniego spirytusu, a kosztowała 3000 dolarów za kryształową butelkę (o złotych igłach z perłami do kompletu nie wspominając).

Chłopaki naskakali się przez dwa lata po drzewach, żeby wydłubać plastry miodu z barci. Fermentowali ten miód u siebie w Augustowie przez kolejne 4 lata.

Więcej o projekcie można poczytać na stronie: signummead.com

Comment