Jak Andi zamieści całą serię, to będzie można zagłosować na najlepszy (najciekawszy) kapselek.
A "fajowi zbereźnicy" będą mogli to ze szczegółami uzasadnić
Wujcio_Shaggy napisał(a) Czy w ogóle w to wierzycie? ("to" = zodiak i jego wpływ na życie, a nie kapselki )
Ja powiem tak, nie wierzę w horoskopy, natomiast charakterystyki poszczególnych znaków to już inna bajka. Oczywiście można być typowym Lwem/Rakiem/itp. lub nietypowym. Ja osobiście jestem typowym Lwem, ze wszystkimi tego konsekwencjami pozytywnymi i negatywnymi. Oczywiście całą sprawę ze znakami zodiaku trzeba traktować z przymruzeniem oka.
Maremali napisał(a) Według horoskopu na interii jestem koziorożcem a według czeskich kapsli wodnikiem ?
Proponuję dodać pozycję mieszańce np. wodny-kozioł
Parametry piwa: Ekstrakt 13%, alkohol 5,6%. Skład: woda, słód jęczmienny, chmiel, drożdże. Barwa bursztynowa. Zapach słodowy. Piana ambitna, lacing do końca. Smak - no właśnie. Piwo mnie zawiodło. Mowa jest na etykiecie o mocnym chmieleniu. Tego nie czuć. Piwo na początku pustawe, potem...
Posiadam butelkę - ale od czego? Nie mogę jej zidentyfikować, może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim logo. Pojemność butelki to 0,33. Przy logo napis "Znak ochronny".
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.
Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...
Comment